League of legends! Ahri kezdőknek?
Jelenleg 20-as szinten vagyok és van 6200 ip-m.Szeretnék venni egy új hőst,de nem tudom,hogy milyen Ahri.
Kezdőknek ajánljátok ?Kb.mennyi idő,mire rendesen lehet vele játszani ?
Esetleg egyéb hős javaslatok ?
Eddig support voltam,de kezdem unni az állandó:
-Don't kill...you're just a supp...don't steel my farm (pedig sosem szedtem el,csak azt amit ő meg sem ütött,esetleg segíteni akartam farmolni,hogy jobban haladjon,de sosem loptam el)
Az a 2-kill fél óra alatt is hatalmas hiba nem ???Mekkora bunkó vagyok,hogy elszedem tőle a kill-t,mikor a kedves játékos már meghalt :DDD
Szóval váltani szeretnék !
A segítséget köszönöm !
Most nézem a heti ingyenes hősöket visszamenőleg.Ahri 2 hónapja volt ingyenes.
Mennyi az esély rá,hogy most is az lesz ? :DD
Figyelj...a support szerinted az asszisztokkal megelégszik? Mármint elég neki az asszisztos gold? NEM. A supportok is tudnak ölni mármint nem fognak reportolni ha van egy két killed esetleg idióták azok lehet h reportolnak. A supportnak is van killje. Nyugodtan ölj de azért mértékkel. 1-3 kill megengedhető. Nekem volt egy meccsem Morgana Supp és first blood majd double kill. És nem szidtak le. Viszont volt olyan meccsem is h lux support 30/2 na ott már report lux ment a chatben.
A minion kill is fontos. Pl ha veszel egy bizonyos itemet és megölsz egy miniont akkor adsz életet az adcnek. És neked is kell gold az itemekhez h venni tudd őket ezért nem gond ha néha elszedsz egy két killt és minionkillt. Ne érezd miatta bűnösnek magad. Aki meg ez miatt reportol az nem tudja a játék lényegét.
Személyszerint én Ahrit nem szeretem annyira de nem nehéz vele. Megvan neki a comboja és azzal kell ölni. Egyébként néha nagyon idegesítő tud lenni mert erős hha tudnak vele. Egyszer becharmol és neked annyi
Ez a reportos dolog nagyon elcsépelt.
Bármilyen lane játszhatsz, mivel a játékosok többsége 14 éves folyamatosan szitkozódnak, beszólnak. Nem jó nekik semmi. Mutolni kell őket, aztán kész. Ha meg nagyon csúnyát szólnak mute és Te reportolod őket a végén.
Support ölhet. Miniont viszont nem ölhet, csak ha item passzívja goldot ad az adcnek is. Valamint ha torony megölné a minionokat és csak azokat öli meg, amikor nincs ott az adc. Minden más esetben rossz support, ha miniont öl.
Jó kari,de kicsit papír.
Én supp és mid main vagyok.Nagyon sok killem szokott lenni supp-ként,de ritkán szidnak le érte :). Supp;Lux,Morgana,Karma,Zyra
Mid;Ziggs,TF,Xerath,Ryze
Max.1-2 killem szokott lenni,néha becsúszik egy double kill is,de a legtöbb esetben a véletlen műve.
Pl.Nami-val megyek és mikor elfutnának akkor benyomom az ultit és kész :DD Általában nem szólnak,de van pár játékos aki megszól miatta.
Nem szedem el a farmokat,de ha nincs ott,akkor nekem is kell.Max.néha leszedek egy-kettőt,ami nincs közel az adc-hez és nem is foglalkozik velük.
Általában próbálok Ap-ra építeni,bár még nem megy olyan jól :P Sokszor csak +200-ra sikerül felvinni,de bőven elég az :DD
Megvárom a következő ingyenes hősöket,hátha benne lesz Ahri vagy valaki aki tetszik :D
De te supportként nem ölhetsz minionokat egyáltalán. Az tényleg idegesítő, hogy a support betolja a minion wavet. Mert nem csak kill létezik, hanem úgynevezett "wave" is...
Megmondtam ha értelmes supp vagy, csak itemmel ölsz + torony alatt ha nincs adc. Semmi máskor.
Úgy megértem hogy idegbetegek ha adc elmegy itemért és visszatérve 0 minionja marad mert letolod a lanet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!