Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends! Ahri...

League of legends! Ahri kezdőknek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 20-as szinten vagyok és van 6200 ip-m.Szeretnék venni egy új hőst,de nem tudom,hogy milyen Ahri.

Kezdőknek ajánljátok ?Kb.mennyi idő,mire rendesen lehet vele játszani ?

Esetleg egyéb hős javaslatok ?

Eddig support voltam,de kezdem unni az állandó:

-Don't kill...you're just a supp...don't steel my farm (pedig sosem szedtem el,csak azt amit ő meg sem ütött,esetleg segíteni akartam farmolni,hogy jobban haladjon,de sosem loptam el)

Az a 2-kill fél óra alatt is hatalmas hiba nem ???Mekkora bunkó vagyok,hogy elszedem tőle a kill-t,mikor a kedves játékos már meghalt :DDD

Szóval váltani szeretnék !

A segítséget köszönöm !

2017. aug. 18. 20:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Most játszottam egy meccset(34 perc volt),összesen 8 miniont öltem :D Ez most sok ? A drága adc szerint igen xD

Ti mit vártok el a supporttól,aki veletek van ?Úgy általánosságban.Milyen egy jó support szerintetek?

Szeretnék kicsit fejlődni és könnyen igazodni a játékosokhoz :D

+Jelenleg kit ajánlotok pvp-re.Inkább mágusban gondolkozom vagy lövész én,mert a közelharc nem nagyon megy még :D

Katán gondolkodom,lehet tanulni könnyű lenne vele.Mit gondoltok ? :D

És elnézést a sok hülye kérdését xD

2017. aug. 19. 19:13
 12/20 A kérdező kommentje:
*kérdésért
2017. aug. 19. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:

ha megvéded a seggét, arra sem méltó, hogy azt írja gj vagy bármi, de ha fordítva van akkor noob-report stb.

support szerep sajos olyan, hogy mindent rajtad akarnak leverni

én pl ha ADC vagyok az se érdekel, ha ő öli meg őket, ez még mindig egy csapatjáték lenne, csak ezt elfelejtik, mert kell az S aztán a placsni villogtatás ezerrel, hogy ő mekkora király XD

sajnos ez a community már így marad, egy rakás kupac

2017. aug. 19. 21:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Ahrit mindenképpen midre vidd, szerintem nem rossz kezdőknek. Igazából az a jó, hogy ha el is rontasz valamit, ultival el tudsz menekülni. Nem annyira nehéz karakter, de rendesen kitanulni nem kevés idő.

Személy szerint kezdőknek én Luxot, Anniet, esetleg ugye Ahrit ajánlok. Én még Syndrát tudnám mondani, bár ha vele hibázol, akkor nem tudsz olyan könnyen kijönni, mint pl. egy Ahri ultival.

Mikor néha régebben supportot játszottam, direkt figyeltem rá, hogy ha már kevés az ellenség élete, akkor hagyon a támadást. Csak így meg néha sikerült elmenekülniük... szóval néha nem szándékosan én is elviszem a killeket. Aki szeret csapatban dolgozni, azt nem zavarja annyira..

2017. aug. 20. 09:03
 15/20 A kérdező kommentje:

Annie megvan.Ő volt az első hős akit megvettem :D

Luxot nem annyira bírom.Néha legszívesebben megnyúznám xDD Elég idegesítő tud lenni ! xD

Syndra-t néztem,de állítólag nehéz.Előbb-utóbb mindkettőt meg szeretném venni,de még megvárom a heti ingyenes hősöket,hátha benne lesz valamelyik és döntök :D

2017. aug. 20. 11:40
 16/20 anonim válasza:

Level 7 ahri vagyok egyik kedvencem karakterem. Nekem o volt az elso akivel megtanultam rendesen jatszani. Nem nehez, lehet szep playeket nyomni, konnyen menekulsz. Szerintem probald meg :)

A supporthoz.. Nem lehet hogy nem azzal van a baja az adc-nek hogy csak beleutsz a minonokba? Marmint o farmol te pedig utogeted oket (nem elviszed) es igy megzavarod es misselni fog.

2017. aug. 23. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is azzal van a baja Utolsó.

Attól énis falra tudok mászni, ha a support ütögeti a minionokat. És még kérésre se fejezi be.

Az a baj, hogy a supoortok nem veszik ki az automata támadást.

2017. aug. 23. 07:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Direkt kivettem az auto attack-ot :D Előfordult,hogy beleütöttem a minionokba,de azt hittem,hogy ezzel segítek neki,hogy megkezdem amikhez még nem nyúlt,de sikerült róla leszoknom.Már nem csinálom,inkább elhúzódom valahova.

Most inkább azzal van a baj(néhány játékosnál fordul elő csak !),hogy ha épp megmentem a seggét és utána megölök valakit,akkor egyből jön,hogy : KS RETARD ! KS!!!!

:DD

Azért mert megvédtem a seggét,segítettem elmenekülni neki és közben mögötte ütögettem az ellenséget :D

Már megvettem Ahri-t és egészen jó ! Nagyon tetszik,de még bőven van mit gyakorolnom.Nem vagyok a legjobb vele,de mentségemre szóljon,hogy eddig 2 meccset játszottam vele.

1.meccs(pvp)-7/10/8

2.meccs(pvp)-8/5/6 xD

Még alakul a dolog :'D

2017. aug. 23. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Legyen több killed, mint assistod. Próbálj menni a killre, de mérlegelj, ne kockáztass sokat. Faragd le a halálokat. 3-4-5 max, lehetőleg kevesebb. Vegyél def itemet, ha kell.
2017. aug. 27. 20:52
 20/20 mrs.rogers válasza:

Ahri és mid main vagyok, másodlagosan pedig supp :D

Ahri volt az első hős, akit megvettem és kitanultam, két és fél éve vele játszom, megunhatatlan :D

Nem túl nehéz hős, de míg beletanulsz, az egy idő. Ultija, E-je, mobilitása borzasztó OP. Imádom :D

Szóval, szerintem jó hőst találtál, ha bármilyen kérdésed van vele kapcsolatban, nyugodtan kérdezz :)

Ajánlom egyébként Vertigalt (streamer és Youtube-er, a legjobb Ahris a világon [utánam :P])

2017. szept. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!