Lol supportkodáshoz tanácsok?
pár napja kezdtem el lol-ozni és support szeretnék lenni.
először melyik karaktereket kéne megvennem és megtanulnom?
és milyen streamereket érdemes nézni akiktől tanulhatok?
vagy hol olvashatok róla, hogy mikre érdemes figyelni az aktuális metában?
Olvasgass mobafire guideket, itt egy nekedvaló:
A questions & answers oldalán tehetsz fel kérdéseket is ha nem találsz elég infót. League of graphson nézhetsz best Sona playerek replayeit vagy LCS replayeket amiben volt például Sona, streamot nem tudok csak a saját main champemhez, aki csak részben supp. Ha tudsz angolul minden szerencsésebb.
Szia!
Szerintem Thresh a legkönnyebb legerősebb support a lolban, ha akarsz sokat tanulni róla nézz gameplayeket profi játékosoktól és nézzd meg a buildet (miylen itemeket érdemes venni milyen masteriesek kellenek hozzák és ha már nagyobb szintű vagy akkor csinálj neki egy jó kis rúnaoldalt!)
Egyébként én Tham kench main vagyok azzal is probálkozhastz nyugodtan:)))
nekem az eddigi próbálgatásaim alapján olyanok a kedvenceim akiknek sok cc-je van, pl Morgana-t élveztem de nem vagyok benne biztos, hogy hatékony is legalábbis így az elején
viszont így legalább muszáj gyakorolnom a Q-val való célzást meg időzítést.
Kezdésnek: Soraka, Sona, Morgana, Lux
De ajánlom Nautilust, én vele kezdtem support karrieremet =D Utána jött Thresh, Morgana, Blitz, Tahm, Sona, Soraka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!