Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age - Inquisition nem...

Dragon Age - Inquisition nem indul, tanácsok?

Figyelt kérdés
Laikus vagyok, kíméljetek. A játék sok óra többé-kevésbé tökéletes működés után most nem indul, csak elkezdi, de azonnal vissza is dob az Origin-be. Ennek az előzményei a következők voltak: aznap sokat akadozott, majd lefagyott, géppel együtt, watchdog violation-t jelzett. A gépet vissza kapcsoltam, de két perc után újra megfagyott, újra kikapcs. Frissítettem a GeForce Ready Drivert, de a játék nem indult. Repair és újratelepítés nem használt. Az Avast-ban nem adja magát a kivételekhez, de én sem tudom, mert "nem látja" az Origin-es játékokat, csak magát az Origin-t. Azt hozzáadtam, nem használt. Nem használt továbbá az offline mód és az Origin in game letiltása sem. A többi ehhez a problémához kapcsolódó, neten talált tipp nekem kínai. (Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de Windows 8-at használok.) A segítséget köszönöm.

2017. márc. 1. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
telepicsd ujra a gépet.
2017. márc. 1. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A vírusirtóban hozzáadva a kivételekhez csakugyan megoldotta a problémát.
2017. márc. 1. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem hibaüziket küldöz 1 játék meg laggol, én azzal nem tudok mit tenni xD
2017. márc. 2. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!