Ha a steames játékom törlődött a könyvtáramból akkor azt nem lehet visszacsinálni?
Figyelt kérdés
Kb olyan 4 hónapja nem léptem be a steam fiókomba és most amikor belépnék arra lettem figyelmes hogy az accom jelszavát és emailjét valaki megváltoztatta. A telefonszámom segítségével vissza tudtam szerezni és átírni őket, de amikor beléptem akkor láttam meg hogy az összes játékom és tevékenységem és a raktárból az itemeim eltűntek :( írtam a supportnak hogy mi történt2017. nov. 3. 13:58
1/2 anonim válasza:
Biztosan nincsenek a Könyvtárban a játékaid? Ha ráviszed az egeret a Könyvtár menüre, akkor lenyílik egy almenü, amiben kiválaszthatod, hogyan mutassa a játékaidat és a darabszámukat is mutatja. A legfelső "Játékok" fülre kattintva mutatnia kell mindet. Ez valóban teljesen üres?
Mert lehet, hogy pl. a "Kedvencek" vagy a "Telepített" nézet van kiválasztva, aztán ha neked nincs egy se kedvencnek jelölve vagy telepítve, akkor nem fog mutatni semmit.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy csak 1 jáékom van és az a payday 2 amivel még életemben nem játszottam és meg se vettem xd
2017. nov. 4. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!