Nem vagy sötét, én is feledékeny vagyok és hiába tanulom meg a tananyagot valami kis butaságon mindig elbukok, de ez van.A lényeg hogy igyekszel. :) Ilyet ne mondj hogy sötét vagy.
Szerintem magyarázd el a szüleidnek hogy a League of Legends nem egy agyament, 0 logikát igénylő dolog hanem igenis gondolkodni és taktikázni kell stb..
2017. szept. 27. 17:17
22/31 A kérdező kommentje:
#19 Varázslatos
#20 Jól nyomod
#21 :)Már mondtam, bár nem túl meggyőzően, lehet hogy nem emlékszik rá.
Köszi mind! Megpróbálok max két négyest szerezni, kiváncsi leszek. Majd ahhoz feltétlenül kell nekem egy emlékeztető leckejegyzetfüzet, hogy ez miért nem jutott eszembe előbb. Most így tök könnyűnek tűnik, de prezentációkkal, meg labilis fogalmazásokkal, kevés idővel gyakorlásra/kialvatlansággal fuh ez lehetetlen. Még jó hogy nincs felelés..
2017. szept. 27. 22:36
23/31 A kérdező kommentje:
Átgondoltan kitöltöttem egy ADHD-s tesztet, mégcsak nem is túloztam szerintem, és jelentős problémát írt mindenre(figyelemzavar, hiperaktivitás, diszharmónia, tanulási zavar), videót is láttam róla, hogy ez vezethet szociális problémákhoz, lehet h ez a bajom, csak enyhébb változatban, ha nem hiszek a tesztnek.. de már békén hagyhattok, ugyis leplottyolja mindenki.. A lolt meg már tudom h csak azok játszák akiknek nincs korlátozva, vagy elérik, hogy ne legyen, vagy az interneten többen panaszkodnának.
2017. szept. 28. 07:39
24/31 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
"Azt a péntekeset valószínűleg nem engednék meg mert pénteken akarják főleg h szocializálódjak meg eljárjak bulikba, na de ha nem hívnak stb... "
Nem vesztesz sokat, LoL-ban pénteken 1-4 óra után rohamosan el kezd romlani az átlagos morál és játék intelligencia. Ha arra vágysz hogy kioktass másokat akkor a péntek du ideális időpont, ha viszont játszani akarsz, akkor a hétköznapot ajánlom.
A csapattársakkal való küzdés is a játékhoz tartozik, de én ezt a részét nem szeretem.
Egyébként a péntek értékes nap, mivel másnap nincs munka vagy iskola, a délutánt és az estét teljesen ki lehet tölteni.
2017. szept. 28. 09:17
25/31 A kérdező kommentje:
Nem nagyon zavar, gondolom felnőttből is sok lesz hétvége előtt, de tényleg jó ha van egy szabad délután, amikor nem kell suli miatt aggódni
2017. szept. 28. 16:03
26/31 A kérdező kommentje:
Semmit nem enged Apám..FML, mondom nki h jó akkor nem leszek kitűnő és hetente max 1 telces feladatot csinálok :S, ő meg mondja mindig a fő mondatait:
-Magad miatt csináld.
-Ne keresd a kifogásokat. -jaj de bölcs XD
-Nem, nem, ..Neeem
Szóval rip me.☠️ Jobb mint a Monty Python veszekedő embere, mert ha róla mondok valamit akkor meg azt mondja: Elismerem. De nem változtat.
2017. szept. 28. 20:31
27/31 anonim válasza:
Komolyan azt akarják,hogy inkább bulikba menj?Ahol bármit az italodba önthetnek,megy a cigi pia stb,és ettől romolnának a jegyeid?Minthogy otthon ülnél pár órát egy játék előtt,ellenőrzött környezetben,ami még meg is mozgatja az agyat? :)
Én ezt dobnám be a szüleimnek :)
(5#-ös voltam)
2017. szept. 29. 01:12
28/31 A kérdező kommentje:
Köszi, sajna ilyet is mondtam, de ha az előző nem használt, ez sem segít. És tudják hogy mi vigyázunk egymásra. (vagyis ők)mert így írtam le őket amikor azt hittem be fogok tudni illeszkedni. Én csak a tesómmal és haverjaival buliztam egyszer, mert ott van volt osztálytársunk is. De nem csak bulizni, bármi bandázós, találkozós szockodást akarnak tőlem.. Meg még mondhatnák dolgokat amikkel nem értek egyet de nem.
2017. szept. 29. 11:48
29/31 A kérdező kommentje:
:DA végén még ez lesz a hét egyik legnépszerűbb kérdése, hajrá lol!
Ugh nem irom be az első alkalmat rögtön amikor játszom a héten, ezért a héten már nem is játszhatok.. nem bízik bennem. Pedig olyan jó színész vagyok
2017. szept. 29. 12:00
30/31 anonim válasza:
Nálam az volt hogy rájöttek vagy hagyják vagy csinálom engedély nélkül mert ha nem foglal le a tanulás és nincs kivel bandázni(akivel jól is érzed magad)akkor mi a ***** csinlájak mást? nem melleseleg akár még lolban is lehet jó haverokat szerezni(nekem sikerült) mond meg s szüleidnek hogy sokkal könnyebb játkékoban szocializálódni mert ugy minnimum 1 közöspont az van, ugye maga a játék. nekem mindíg azért akarták tiltani a gépezést mert szerintük "függő" vagyok ami úgymond igaz is mert ha tehetem akkor egy baráti tarsasággal szeretném elfoglani magam és ha közben lolozunk akkor az ha meg más akkor más , de nem azért gépezek mert csak azt akarok hanem mert nics mit mást csinálni. erre jön az by anya hogy "jó kifogás"(valamiért érdekes módon ha érvelsz egy szülővel szemben akkor az nem érv hanem kifogás) és persze ha tőled kérdezik hogy miért nem/csinláltál valamit akkor nem válasz a "mert/mert nem" viszont ha te vonod hasonlóan kérdőre akkor már teljes értékű válasznak minősül. Akár tedd fel a kérdés a szüleidnek hogy "amit te mondasz az miért nem kofogás, és amit én az miért igen?" amire fogadni mernék az lesz a válasz hogy "mert" Kérdezd meg hogy őket korlátozták ennyire? és ha igen akkor ők szerették és nem szegték meg a korlátozást? Mert nincs értelme visszafogni azt amit nem lehet. Ha menni akarok bulizni akkor úgyis elmegyek ha játszani akarok akkor meg játszok. Nem kéne minden kis szarra azt mondani hogy "főggő" ennyi erővel ha sokat telefonál akkor munka/telefon függő de neem, ő nem az max a gyerek lehet függő mert a gyerek "nem tudja mi a jó neki" b***meg 16 évesen már csak tudja hogy mi merre hány méter ha meg nem az a szülő hibája és te nem tűnsz elveszettnek. Remélem lehet a szüleidre ész érvekkel hatni egy kicsit legalább, mert ha nem akkor az lesz mint nálam volt hogy "ezek is csak kifogások". A szülők rég elveszették a fonalat, nem tudják mi hogy megy mostanában mert nem itt nőttek fel ezért nem értem miért szólnak bele abba amihez szart sem értenek (qvára nem értem miért azokat akarják korlátozni akiknek van esze és nem csinál orbitális baromságokat ezzel szemben a 10éves szomszéd pistike éjt nappalá téve csgozik mert az menő de ő tudja mit csinál nem kell rá odafigyelni dehogy is[szarkazmus])tudom és bocsi hogy kicsit elment az anyázós stílus felé csak kicsit fel tud húzni hogy olyanban okoskodnak amikez halvány lila gőzük sincs de ha meg elmondod hogy mi hogy van akkor meg "ne okoskodj" Remélem segítettem és érthető volt amit írtam a hibákért mint e helyett a néhány szóban meg hasonlók az a figyelmetlenségemnek és annak hogy gyorsan akarok és írok is ami ilyesféle hibákat eredményezhet sajnos so joccakát rémalmokat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!