A ti szüleitek milyen filemeket és sorozatokat szeretnek?
A Trónok harca tényleg fos.
Anyám nézte egy darabig, de aztán ráunt. Barátaim nézik, minket nem érdekel.
Amúgy anyum főleg a szappanoperákat szereti (brazil, argentin, mexikói, stb.)
Apum meg nem néz semmit, csak a sportcsatornát vagy a híreket.
Anyum 44 éves a nevelő apám 38 éves. Mindketten nagy sci-fi rajongok.
A kedvenc filmjük a Mad max, ALien, predator filmek.
Imádják, főleg anyum a történelmi filmeket, sorozatokat. Kedvence a Róma, Tudorok, Borgiák stb.
Imádják A Star Trek sorozatokat, filmeket.
Most a Walking dead-ra kattantak rá.
De vannak sorozatok amiket anyum nagyon szeret de nevelőapám szerint pocsék.
pl:
A gyilkos elmék. Anyum imádja, apum nem.
Bud Spencer filmeket az én szüleim is imádják..Azon nőttek fel ahogy anyum mondja.
A Dexter anyum nézte, de a 3 évadnál abbahagyta, mert egyre rosszabbnak tartotta, és ahogy mondta, már kikészült Dexter anorexiás, buta húgától..:) megértem, nekem sem jött be.
Viszont vannak filmek, sorozatok amiket sokan nem ismernek, anyumék mutatták meg nekem is, és teljesen ledöbbentem milyen jó film, pedig 1970-es film vagy sorozat. Pl: Én Claudius. Ez a sorozat nagyon jó..
Ja, meg szeretik nézni a Walt Disney meséket is..
"Az a helyzet hogy az én szüleim filmes izlése nem valami jó."
Lehet, hogy épp fordítva van, nem? :D
Minden ember más, így más filmeket is szeret.
Anyukám szintén hasonló. A Harry Potter vagy Star Wars filmeket, meg egyéb hosszabb múltra visszatekintő, nem túlzottan durva filmeket meg tudja nézni, de inkább a tipikus magyar TV-néző ízléséhez idomul, az RTL Klub és TV2 átlagos kínálatát, krimisorozatokat, kamu reality-ket, igénytelen talk show-kat néz.
Apukám nyitottabb volt, imádta a James Bond-okat, pár nem túl elvont fantasy vagy sci-fi filmet is elnézett, de sok komédiát is kedvelt (amik közül jó pár igénytelenebb vagy alpáribb volt). Kedvelte egy-két brit vígjátéksorozatot és a gyermekkorából való európai és orosz rajzfilmeket. De már leszokott a TV-zésről.
Egyébként tényleg sokan mondják, hogy az átlagos felnőtt magyar közönség beszűkült látáskörű, nem nyitott a számukra ismeretlen művek iránt, és mindig ugyanazokat nézik, de ez szerintem elmondható a többi ország embereire is. Én is szinte nap mint nap látom a neten, hogy egyesek simán elutasítanak valamilyen művet, amit máshol imádnak, meg azt is, hogy mások emiatt panaszkodnak. Szóval lehet, hogy a szüleid nem valami nyitottak, de ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!