Yaoisták! Nektek tudják a szüleitek hogy ilyet néztek? Persze ezt mind úgy hogy tudják hogy miről szól
ha igen akkor hogy tudták meg és mit szóltak hozzá illetve mit cselekedtek?
Ha nem akkor , féltek hogy " lebuktok" és szerintetek mit szólnának hozzá a szüleitek?
csak azért mert nekem eléggé gyanakodnak a szüleim és szerintem azt nem köszönöm meg ha kiderül XD
Tudják. A coming out-om részben abból állt, hogy megnézettem anyámmal a Junjou Romanticát.
19/f
Nekem is tudják, de én már nagykorú vagyok ezért nem szólhatnak bele, de igazából előtte sem gondoltam hogy joguk van ebbe bele kötni. Ha jól emlékszem zsenge kamaszként úgy rohantam naivan anyukámhoz hogy meg mutassam az első yaoi mangámat. Hát nem igazán tetszett neki a dolog, de azért nem kobozta és égette el. Egy ideig erősen kifejezték a nem tetszésüket főleg ha szóba hoztam, bár szerintem inkább amiatt aggottak hogy nem vagyok-e meleg hogy ilyeneket nézek/olvasok. Mivel hogy nem kamaszkori fel lángolás volt a részemről, sőt azóta a filmek, könyvek és meleg megmozdulások is érdekelnek kénytelenek voltak beletörődni. Most már nem mondom és nem mutogatom de egyébként nem csinálnak belőle ügyet.
Viszont te tudod milyenek a szüleid. Néha látni meg hallani olyan vasszigorú meg elmaradott felfogású emberekről. Ha ilyenek a szüleid szerintem nagyon igyekezz hogy ne derüljön ki.
Nekem nem tudják a szüleim, nem is sejtik. Nagykorú vagyok így ez szerintem is az én privát ügyem, a szüleim meg sajnos elég konzervatív felfogásúak, a melegekkel kapcsolatos dolgok náluk a tabu szintjén állnak, szóval pár éve még én is izgultam néha a dolgon, hogy mi lesz ha valahogy rájönnek, de már kinőttem az idegeskedésből.
Én nem szándékozom elmondani nekik, nem kell a feszültség és ez a "rajongás" egyébként sem érinti őket, hogy mi érdekel az csak rám tartozik, de nem szégyenlem.Most úgy vagyok vele hogy ha esetleg ráakadnak egy yaoi mangámra - ami nem valószínű, de ha mégis - egyszerűen elmagyaráznám nekik miért és mit szeretek a témában. Ha megértik megértik, ha nem akkor nem, de én akkor sem hagyok fel a mangákkal meg a sorozatokkal :)
*Baja nincs vele, foleg hogy angolul olvasom.
Bocsi, ez lemaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!