Nektek a LoL-t mennyire korlátozzák a szüleitek?
Nekem HETENTE 2 óra. Nincs kedvem részletezni, nem tanácsokat szeretnék, csak a választ, már tudom mit fogok csinálni.
Köszi!
# 2 vagyok... megint...
Szintén lány és 16 éves :) Ha tudnád hányszor küldtek engem szocializálódni... de ritkán mentem...nagyon ritkán... XD
Még saját háttérképet is csináltam magamnak hogy ,, I'm not anti-social I'm anti-idiot'' . Ha akarod elküldöm. :D
Második, küldheted :D én is 16 =)
Én ugysem leszek kitűnő, mindig van valami kis részlet amit elfelejtek megtanulni, iszonyat figyelmetlen vagyok, és szar a memóriám. Meg miután föciből kaptam második órán egy rendes két jegyet érő egyest atlaszhiányért, micsoda motiváció, aztán egy hármast mert sötét vagyok és ha nem írunk a füzetbe, csak lapokat olvasgatunk csapatokban ugyhogy haza se vihetjuk, csak bejelenti, hogy írunk a migrációból honnan tudjam mit kell tudni belőle.. Ha lusta ne legyen tanár,ugh.
Utsó, lol nem számít, de mivel lány vagyok és látszik a nevemen, valamennyire megkímélnek.
Köszi a válaszokat:)
10.-es vagyok, kitűnő, matekkal tanagyagon kívül is néha foglalkozom, és szoktam zongorázni is, szóval hétvégén nem vagyok szabályozva (persze járok hétvégi táborokra és előadásokra, szóval nem mindig megy).
Hétköznap heti 3x fél6-kor érek haza és szeretek aludni is, szóval ilyenkor nem szokott sok időm maradni. Szóval tulajdonképpen hétköznap mindig be-beszólnak, ha lolozok, de saját magam látom, hogy tényleg nincs sok idő rá. Szóval hétvégém szabad, ha itthon vagyok
Persze ha nem lennék jó tanuló, lehet hogy a hétvégét se néznék ennyire el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!