Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ba rankeden milyen solo...

LOL-ba rankeden milyen solo carry championok vannak (jungle/top) akivel ki lehet jutni silverből?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy a nyáron kimegyek goldba, flex rankeden sikerült is, de rankeden... Kezdem azt érezni, hogy silverbe szarabbul játszanak az emberek mint bronzeba. Hiába vagyok topon egy 10/0 rengarral, boton elfeedeli az ashe a vaynet és onnan bye bye 18lp. Ezert szeretnék egy jó carry champet keresni dzsungelbe vagy esetleg topra. Tudnátok ilyen championokat mondani amivel ebbe a metaba jok? Válaszokat előre is köszönöm.

U.I.: Olyan aki még nem jutott ki goldba inkább ne válaszoljon, tapasztalatokra vagyok kiváncsi :)

2017. aug. 17. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ki beszélt itt platinàsról?:) Mert én nem.
2017. aug. 18. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok goldban, de most elég jól megy, szépen mászok fel a Silver ranglétrán. Topot mainelek, Gnar, Yorick és az új Urgot akikkel nyomom és elég jól megy velük :)
2017. aug. 21. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!