Lol silverből valaki ki carryzne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! keresnék olyan játékost EUNE szerveren, akivel duozhatnék és silverből segítene kijutni. Alapvetően valami magasabb diviziósra gondoltam, akinek van kis accja. CSerébe kap egy üveg vodkát v valami. Bármi :D2015. ápr. 19. 11:01
1/4 anonim válasza:
Úgy is visszaesel és emellett elrontod egy rakat ember játékát...
2/4 A kérdező kommentje:
valószínűleg így lenne. Nem azt kértem, hogy diamondig, hanem, hogy gold V-be. Én felmerem vállalni a match historym, mivel minden vesztes meccsem úgy fejezem be, hogy csúnyán nyerem a saját lénem, és segítek a csapatnak ahogyan tudok. De a végén nem tudsz mit csinálni a 21-3 diana, 14-5 velkoz, 14-4 pantheon stb (mindig pozitív statban fejezem be), amikor a pingek és chat írás ellenére 2v5ben engagel a nashornál, mert "BARON BARON" "They take baron". 3v5-ben pedig nehéz kideffelni full buildnél. Hiába hozod az earlyt, a midet, ha lategameben eldobják. Nem beszélve azokról a gémekről, amik el sem jutnak odáig, mert first pick kata, vagy main mid zed, main adc, aztán annyit látsz hogy 0-6 31 farmal a 11. percnél. Vagy a 10. percnél 21 stackes nasus... :D Valóban elrontanám más játékát és magam hibájából szorultam be silverbe.
2015. máj. 3. 03:32
3/4 anonim válasza:
Kérlek akkor vállald fel a match hystorid és ne csak 1-2 meccset emelj ki. Jöhet akár ide, akár privátba.
4/4 A kérdező kommentje:
bár már letöröltem a lolt, a tegnapi 9-3 as pantheon lose volt az utolsó csepp a pohárban :D
2015. máj. 3. 15:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!