FamiR kérdése:
Miért homályosak a karakterek skyrimben?
Figyelt kérdés
Full hd felvontásban full grafikán játszom,mégis honályosak a karakterek és bántja a szemem.Alapból ilyen a játék vagy valahol kilehet kapcsolni?(esetleg ha a monitor is közbejátszhat az 24"os)2017. júl. 17. 11:54
2/5 A kérdező kommentje:
Modot nem használok de ha ez számit a special editionnal játszok.A szememem se rossz mivel minden más éles(betűk,környezet)
2017. júl. 17. 12:26
3/5 anonim válasza:
A beállítások között keresd meg a depth of field-et és kapcsold ki (ha lehet).
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta megoldottam egy programmal.De ahogy nézem más játéknál is ha bírja a gépem és feldobom ultrára úgy kell keresgélnem a beállítások között hogy ne úgy nézzen ki a játék mintha szemüveges lennék.(witcher 3)
2017. aug. 2. 14:53
5/5 EZEZ válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen de vhogy megoldodott kar nem egészen tudom pontosan hogyan es h miért volt. Olyan volt nekem mintha fokuszalna középre a kamera es a kepernyo szelen meg elhomalyosodtak az eouletek/termeszet minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!