League of Legends most sokat játszott erős, viszont keveset bannolt karakterek?
Kb 1 évet hagytam ki a játékból és érdekelne, hogy most melyek azok a karakterek akikre a fent említett tulajdonságok igazak.
Jöhet minden kivéve adc. Az az egy lane amit utálok.
Illetve Threshről vélemény?
Twisted fate az egyik legjobb hos, ha tudod hogy kell vele jatszani
Es szinte soha nem tiltjak ki
Hatalmas nyomast tud helyezni az ellenseges csapatra az R-je miatt
Lich bane-el 10 mp alatt bedaral egy tornyot
Nem egyszer nyeetem mar meccset vele backdoorozassal :D
Alapvetően High Diamond alatt kb mindegy kivel játszol, minden karakter tud erős lenni. Amúgyis most elég kiegyenlített a játék szerintem. Azért írok pár High elo Meta karaktert:
Top: Camille, Renekton, Nautilus
Jung: Lee sin, Rengar, Graves
Mid: Syndra, Orianna, Leblanc
Adc: Varus, Ashe, Ezreal
Supp: Zyra, Malzahar, Lulu
Vannak még mások is + ezek közül némelyik kapott egy kis nerfet a legutóbbi patchben, de elég erősek.
Ja és Thresh szintén elég jó, ha tudsz vele játszani, nem nagyon változtattak rajta az elmúlt egy évben :)
Szia!
Renektonnal az a baj hogy sokat bannolják, legalábbis ahogy észrevettem, Graves nagyon jó jelenleg és ritkán bannolt, akár junglebe akár topra, Pantheon is szintén erős de nem nagyon bannolják se hozzák, Master yi ugyan ez, jungle-top, iszonyat erős és nincs bannolva. Supportok terén most inkább a carry support az elterjedtebb, vagy a full ap, ilyenek pl: Malza, Annie, Zyra, Karma. Midre ahogy az előttem szóló mondta Syndra, Orianna jók nagyon, őket csak akkor bannolják ha kifejezetten counterel valakit és az alapján megy a bann, talán még Fizz és LeBlanc a legerősebbek ezen a lanen. Junglebe még Rengo és Gragas is elég jók, bannolva nagyon ők sincsenek. Adc-t csak azért írok hogy tudd mitől óvakodj jelenleg :D : Caitlyn, Draven, Twitch. Thresh elég erős support még mindig, új support itemek jöttek annyi az össz változás vele kapcsolatban plusz pár új mesterség. Sok sikert! :)
Akiket írtál, midre Ahri egész jó, jungleban Kha és Rengar is használható, ha tudsz velük játszani :D
Én Ireliát is kicsit átlag felettinek tartom, szerintem low elo-ban Ahri, Irelia, Fiora mindig kicsit az átlag fölött van.
sok sikert! :)
Köszönöm a válaszokat és, hogy nem volt egy negatív komment sem.
Maradtam inkább mid-en. Kipróbáltam a TF-et és valóban eléggé "köcsög" karakter :D, lehet vele eléggé hozni a gamet.
Gondoltam kipróbálom Zed-et még egyszer hátha... El sem hiszem, hogy milyen karakter ez :D 4 ranked meccsből gold 2 és plat 2 között átlag statom 15/2/7 256 farmmal.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, sokat segítettek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!