Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kik voltak az első elérhető...

Kik voltak az első elérhető karakterek a Leauge of Legends-ben?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 21. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha beàllítod hogy időrendbe rakja
2017. ápr. 21. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A játék 20 karakterrel jelenet meg, tehát ahogy írták, megjelenés szerint állítod sorrendbe a shop-ban, és az első 20 (vagy utsó, attól függ hogy állítod be :D)
2017. ápr. 21. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:
igen én is ezt próbáltam, de ha azt állitottam be h Dátum szerint[felnyíl] akkor zilean volt az első, de ha lefele nyillal akkor meg akali volt az első :/
2017. ápr. 22. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért, mert megjelenési időn belül betűrendbe teszik.

Ez alapján Akalitól Zileanig egybe veszi, ami elég soknak tűnik, tehát valszeg nem teljesen pontos.

Utánanéztem, ahogy 40 hősről beszéltek.

Alistar, Amumu, Anivia, Annie, Ashe, Blitzcrank, Cho'Gath, Evelynn, Fiddlestix, Gangplank, Jax, Karthus, Kayle, Malphite, Master Yi, Morgana, Nasus?, Nunu, Rammus, Ryze, Singed, Sion, Sivir, Soraka, Taric, Teemo, Tristana, Tryndamere, Twisted fate, Twitch, Veigar, Warwick, Zilean

Őket írta valaki eredetinek, majd kevés idő után őket követte katarina, corki, shaco, kassadin, doctor mundo, nidalee

Nem tudom, mennyire megbízható, de hihetőnek tűnik.

Ez egy másik oldal, szerintem ő is szinte ugyanezeket említi:

[link]

2017. ápr. 23. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2017. ápr. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!