Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez miért van? (CS:GO)

Ez miért van? (CS:GO)

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja vettem meg a csgot ki adja(ugye a "lobbiban", hogy silver elite master vagyok de amikor pl be lépek egy mmbe vagy a varóban akkor nem adja ki a rankom másoknak viszont igen. Ja, és meg abban segíthetnétek ,hogy ez után milyen rankok jönnek.

Khmmm nem kell ez miatt meg ölni csak mondom kb 1 honapja van meg! 😂😕😕

2017. júl. 7. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor rejti el a rangodat ha nem játszol pár hétig versengőt. A következő nyert meccsig nem lesz látható.

A másik típusú elrejtés amikor a csapatodból valakinek nem látszik a rangja, ha ő nem barátod Steamen, de lehet akkor sem ha nem egy lobbiból kapcsolódtok.

2017. júl. 7. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
De most rang uppoltam silver elite masterről most ezután melyik jön mert nem értem ezt a tablázatot azt mutassa hogy s. e.m után gold nova 1 jön de nekem teljesen mást mutat. 😂
2017. júl. 9. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit mutat? Mert Silver után a Nova sor jön.
2017. júl. 9. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:

"Egy ilyen vonal" (hú de tudod magyarázni)

😂

2017. júl. 9. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Vigyorgó smiley helyett egy képernyőképet is berakhattál volna, vagy belépsz a játékba és leolvasod mi van a főoldalon a profilod mellé kiírva. Hány éves vagy, 12 ennyire ostoba megnyilvánulásokkal?
2017. júl. 10. 09:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem 12 vagyok!

De nyilván te már úgy jöttél ki anyádból, hogy értetted a csgot.

És ha ettől jobban érzed magad:😂😂😂😂😂

2017. júl. 10. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!