Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a Red Dead...

Pillowtalk2216 kérdése:

Nem indul el a Red Dead Online 2 lépcsős azonosítás miatt, hogyan oldjam meg a lent leírt dolgot?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Az egyik nap megvásároltuk fiammal a red dead online játékot, hogy elkezdjuk az online nyújtotta játék élményt is.

Persze teljesen kezdők és halvány angoltudással rendelkezőként YT videók alapján szerettük volna elkezdeni. Az egyik videóban az szerepelt, hogy ha megcsináljuk a 2 lépcsős azonosítást a Rockstar Games Social Club oldalán, akkor jóváírnak 10 aranyat az RD onlineban.. a 2 lépcsős azonosításhoz kellett egy authenticator app, amit le is töltöttem és meg is csináltam sikeresen az azonosítást, de viszont én egyidőben töröltem is az appot a telefonról, mert ugye " Minek az nekem oda" és így sajnos nagyon szépen nem tudok belépni az accountomba, mert kéri a 2 step verification kódot amit persze az authenticator appban lehetne megtalálni, de hiába töltöttem le újra sajnos hiányzik a QR kód amit legelőszor az azonosításnál megadtam.. Nem tudok sehogy belépni hiába írom át a jelszót stb mindig kéri a két lépcsős azonosítást..

Ha nem lehet ezt megoldani akkor hogyan tudnám elindítani az RD onlinet újra teljesen előről az nem volna baj mert csak 1-2 óra volt benne...

Próbáltam bejelentkezni új Rockstar fiókkal, de mindig az indításnál azt írja, a Rockstar App, hogy azzal a fiókkal indítsam amelyik hozzá tartozik.. (Steamon vettem)

Valaki tudna segíteni?

Remélem valaki értette is amit írok. :D

By - Kétségbe esett apa akinek a fia sír a játékért :(

tegnap 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Új fiók nem fog működni, mert már egy fiókban aktiválva lett a játék és végleg ahhoz kötődik. Nem lehet átmozgatni egy másikra, legfeljebb újra megvenni.

Így azt kell megoldani, hogy abba a fiókba sikerüljön bejutni ahol aktiválva lett.

A Supportnak van egy olyan oldala, ahol elvesztett hitelesítőeszköz esetén kérelmezni lehet a 2FA törlését:

[link]

Ami erre vezet, ez egy űrlap amit ki kell tölteni (angolul, de ha Google-fordítóval megcsinálod, jó eséllyel megértik mit szeretnél):

[link]

tegnap 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Ezt buktad, mert ennyi erővel bárki kérhetné a 2FA törlését. Új fiókot kell regisztrálni és abba megvenni újra a játékot.
tegnap 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem bukta, mert a saját adatait kell megadni amivel beazonosítja az általa beregisztrált profilt. Annak az adatait csak ő tudja. Fog kapni egy e-mailt a fiókhoz regisztrált címre, ahol jóváhagyhatja az eltávolítást. Ezt szintén nem tudja egy illetéktelen felhasználó megcsinálni veled.
tegnap 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!