GTA 5 Régen megvettük lemezes formában sokáig nem játszottunk, most újra feltelepítjük belépünk az akkor aktivált fiókba és kéri, hogy újra vegyük meg ez hogy?
Figyelt kérdés
Érdekesség, hogy közben amikor az epicen ingyen be lehetett húzni öcsém berakta a profiljába és most onnan indítva is ugyanez ! azt írja hogy Buy Now. egyszerűen nincs meg a játék a lemezes verziónál hiába írjuk az aktíváló kódot is azt írja már használatban van de gyakorlatban egyszerűen nincs meg. másnak is van ilyen gondja?tegnap 17:19
1/2 Kedves Vezető válasza:
2/2 anonim válasza:
Vegyétek fel a kapcsolatot a közönségszolgálattal, írjátok le nekik a problémát!
Én a Steam-en vettem meg a GTA 5-öt, kicsit játszottam vele, aztán évekig nem nyúltam hozzá, közben megváltozott az email címem és később nem engedte futtatni.
Talán 2 hétig üzengettem velük, mindig kértek valami új adatot/bizonyítékot és mivel megvolt minden, megcsinálták, hogy hozzáférjek, ahhoz, amit megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!