Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doulingo, Honfoglaló, Online...

Doulingo, Honfoglaló, Online kvízek /érdekes témákban/ függőség?🙃

Figyelt kérdés

Mások is szeretik a tudásra épülő "játékokat"?

Mennyit játszol vele egy nap? Hány éves vagy? Szereted? Szerinted ez lehet függőség? Vannak keresztrejtvény függők? Tudom ez túl sok kérdés egyszerre, de talán ezeket a dolgokat még senki nem kérdezte... Magamról: nagyon szeretem a Duolingót napi 1órát játszom vele, és napi szinten töltök ki kvízeket irodalom, töri, néprajz, földrajz, mesék, filmek témakörökben! 😊 Sokat olvasok, imádom a könyveket is! Várom a válaszokat! 35/N

tegnap 18:43
 1/10 anonim válasza:
100%

Dualingot és Honfoglalót régebben használtam.

Manapság minden nap 50 kvízkérdés és egy keresztrejtvény, meg Youtube-on szoktam tanulságos videókat nézni.

50N

tegnap 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Van mindenféle függő.

Lehet ezt is annak nevezni, ha gondolod.

tegnap 19:13
 3/10 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Függőség, de napi 1 óra nem gáz.
tegnap 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊 Jöhetnek még válaszok, a fiatalság mennyire tölti szabadidejét hasznos képernyőidővel? 🤔 Itt a mai tinikre gondolok pl 12-18 éves korig... ?
tegnap 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is Duolingózom, régen nagyon szerettem a Kvízpart kvízeit. Általában szeretem a kvízeket, logikai feladványokat, veszem a Logika újságot, sudokut is szoktam, keresztrejtvényt ritkábban, de azt is szeretem. Sokat olvasok is, van e-bookom, de igazi könyveket is. És mindig is szerettem ezeket, nem most kezdtem. 63N
tegnap 19:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a zöld pipa! 🙂🏆
tegnap 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Duolingót napi szinten használom, szeretem a kvízeket is. Az új Honfoglaló játék nem jött be, de régen szerettem azt is.

Mivel több idegen nyelvet is próbálok tanulni, így nem csak magyar kvízeket szoktam kitölteni.

Keresztrejtvényt édesanyám és nagymamám is rengeteget fejtett, tv nézés helyett nekik ez volt az egyik kikapcsolódás. Nekem ez sem annyira a kedvencem, mondhatni havi egyet, ha kitöltök.

30N

tegnap 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a napi 1 óra kikapcsolódás nem túlzás, ha mindezt közösségi média értelmetlen böngészésével töltenéd, az lenne a rossz.
tegnap 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Én most itt játszom sokat: https://www.kvizlabirintus.hu

Előtte Honfoglalóztam, nekem még a mobilos verzió is tetszett, csak itt valahogy jobbak szerintem a kérdések.

A Kvízparton is játszottam, de az nagyon régen volt.

Szóval lehet azt mondani, hogy tényleg kvízfüggő vagyok. :D

ma 08:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további hasznos válaszokat, öröm olvasni!😊

Az én mamám is nagyon szerette a keresztrejtvényeket, mindig fejtette! A kvízlabirintus oldalt én is ismerem. Honfoglalózni még tiniként szerettem, az új felülete nekem se jön be. Igen a Duolingo nagyon hasznos, örülök, hogy mások is így vélekednek. 🤗

ma 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!