Fallout 3-ban hogyan tudom megoldani, hogy vissza tudjak menni a Vault 101-be miután már kijöttem?
Ijuj :3
Utána néztem és tényleg van ilyen...
Ha haza érek megkeresem azt is hogy melyik küldetésel lehet vissza jutni oda :D
Szia! Ezt a videót én is láttam, viszont nem tudom hogy lehet visszajutni és hogy mit kell hozzá csinálni :D
Szóval majd ha hazaértél és utána néztél és megvan mit kell, meg tudnád velem osztani? Nagyon megköszönném :3
Ha jól tudom csak akkor fogod a rádió jelet ha nem ölted meg a játék elején Amata apját.
És igen az pipboy 3000
Sziasztok leírom a tapasztalataimat, mert végigvittem a játékot (100%) és rájöttem nagyjából a dolgokra.
Szerintem csak a játék befelyezése után válik elérhetővé ez az egész, vagy a befelyezése előtt, szóval akkortájt kell nézegetni, és szükség van ahhoz hogy megkapd ezt a rádiójelet arra, hogy ne öld meg a felvigyázót amikor úgy hozza a sors, és ne is haragítsd magadra! ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!