Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4 eredeti femalebody?

Fallout 4 eredeti femalebody?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos lenne egy olyan problémám a Fallout 4 modolásával kapcsolatban, hogy miért nem tudom visszaállítani az alapértelmezett CBBE testet? Felraktam egy High Heels modot ami az alap testet is kicserélte egy magassarkús testre ezért a többi ruha (egyéb modolt) nem illeszkedik rá. BodySlideal próbáltam ráilleszteni, de nem az igazi. Hiába törlöm le teljesen a CBBE modot meg teszem vissza, a vanilla test megmarad, de miután visszateszem a CBBE-t a High Heels letörlése után, akkor is a High Heels-es test marad. Lehet hogy hülyeség de mintha valami BSP vagy nem tudom milyen fájlt láttam volna. A femalebody.nif-et ha betöltöm látom hogy még mindig ugyan az maradt. Meg persze játékban is. A külselye ilyen mert a .nif valami textúra lehet mivel az alak a magassarkús de összebugol a vanilla testtel. Valami ötlet?

2017. jún. 9. 20:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!