Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri még megvenni a fallout...

Megéri még megvenni a fallout 4-et vagy az assasin's creed unity-t vagy a syndicate-t?

Figyelt kérdés
Fallouttal soha nem játszottam assasin's creeddel nagyon régen
2017. jún. 26. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell el döntened!

Az én véleményem a fallout4

2017. jún. 26. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is a Falloutot ajánlom

Nekem már az AC csak ugyan az évről évre

viszont ha Falloutot veszel szerintem inkébb a 3 at meg a NV

vedd meg

A 4 a jobb grafikán kívűl és az építgetésen kívűl csak rontott

2017. jún. 26. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Fallout 4 grafikában jó, de egyébként egy vicc.

Lövöldözésben és talán felszerelések tekintetében a Fallout 3 jobb mint a New Vegas - több lehetőség van rá -, viszont ez utóbbi a legjobb történet szempontjából. Az F3 története rettenetesen lapos, mindenki ül a porfészkében várva a hősre azaz Rád, a fő történetben meg csak követed apád nyomait ahelyett hogy a főhőse lennél a sztorinak, ráadásul a gonoszok bugyután egysíkúak (pl. robbants fel egy várost mert zavarja a táj képét! - és ez a játékban az egyik jobb gonosz indok), csak azért vannak hogy legyen kit legyőzni. A legtöbb nem fontos helyszín unalmas és egyforma, kb. vajon mi van a romok mögött? Jé, újabb romok!

Az NV-ben hatalmi harcok vannak, történelme van a csoportoknak, senki sem egyértelműen jó vagy rossz (pl. a demokratikus, de korrupt és terjeszkedő Új Kaliforniai Köztársaság a hódító, rabszolgatartó, barbár, de erős hierarchiára és rendre épülő légió ellen), azt teszel amit akarsz, segíthetsz valamelyik csoportnak vagy magadnak kaparhatod ki a gesztenyét. A helyszínek felismerhetőek, még a romok is különbözőek, ami sokkal kevésbé teszi unalmassá a mászkálást. A gonoszok is okkal gonoszok és a megjelenésük is meg van magyarázva.

2017. jún. 26. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!