Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom neten megvenni a no...

Hol tudom neten megvenni a no man's sky játékot pc-re?

Figyelt kérdés
mivel mindenhol csak a ps4-es verziót látom csak

2017. jún. 13. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. jún. 13. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Egeszen biztos, hogy egy birosagi pereket is magara hozo orbitalis csalasra akarsz 60 eurot elkolteni...?
2017. jún. 13. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:
???? :XD
2017. jún. 13. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A beígért feature-ök tizedét sem tartalmazta végül. A legpofátlanabb húzás szerintem az volt, hogy a játék megjelenése után is kétértelmű válaszokat adtak a fejlesztők arról, hogy van-e a játékban multi, hagyták, hogy próbálkozzanak a játékosok, míg végül kiderült, hogy abszolút sehogy nem lehet érintkezni másokkal.
2017. jún. 14. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3 dolgot ígértek a no man sky-nál:

1: hatalmas játéktér

2: trade/csere lehetőség játékok közt

3: multi.

Az első megvalósult, a többi nem. Nyíltan az emberek szemébe hazudtak, csak szépen lebuktak mikor két streamer összejött egy bolygón és nem is látták egymást, csak azt amit a másik épp pusztított. Mivel nincs multi (nem látod, nem beszélhetsz másokkal stb) így csere opció sincs.

A hatalmas húzás az "érj el a világegyetem közepébe". Elment oda a videós, kirakta egy új csillagrendszer szélébe, nem semmi.

Pofátlanul az emberek szemébe hazudtak (tiszta magyar politika :D ), ennek következtében a steam olyat tett, ami ritkaság számba megy, függetlenül a vásárlástól és a játékidőtől visszaváltották a játékot, emellett kaptak nem egy bírósági pert a nyakukba a fejlesztők (akik meg nem óhajtották visszatéríteni a különböző árusítóknak a pénzt).

Erre jött egy ingyenes bázisépítgetős DLC, hátha így megveszi még valaki.

Egyéb iránt a játék tele van bug-gal, nem lett olyan csoda jó az a random generátor, rá jönnek az egyéb beígért de sose megtörtént ígéretek, azért a helyedben ezt alaposan átgondolnám.

2017. jún. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!