Fallout new vegas. Ez télleg ilyen nehéz?
Nem nehéz, csak nem Call of Duty. Nem mindegy mekkora szakértelemmel, milyen fegyverrel, milyen kaliberrel, mit akarsz lelőni. A nagyobb radskorpiók a temető körül vannak, de azokat hagyhatod. A cazadorokra kell nagyon figyelned az elejétől, mivel gyorsak, általában nincsenek egyedül és mérgeznek. Az a legidegesítőbb ellenfél.
Specializálódj, tudd, hogy milyen fegyvereket akarsz használni és milyen távról.
Ha nagyon muszáj csökkentsd a játék nehézségét amíg belerázódsz, de ne kényelmesedj el. Ez a játék még normálon is könnyű, pedig én tényleg nem vagyok híve a nehéz játékmenetnek az ilyen játékokban.
Robbanószer, főleg aknák, sosem árt, ha vannak nálad. Hátrafelé szaladva magad elé dobhatod, pont aktiválódni fognak, mire az ellenfél odaér. Halálkarmok ellen jó dolog, ha már közel értek, mivel sérült lábbal kevésbé veszélyesek.
Mindig próbáld felderíteni, hogy mi merre van, lehetőleg legyen egy nagyobb hatótávolságú fegyvered, amivel kritikus pontokra lősz, lehetőleg speciális lőszerrel.
A varmint rifle, amit kaptál, inkább kisebb állatok ellen van, vagy kritikus találatokra (fejlövés lopakodásból) nem jól páncélozott emberek ellen.
"mert csak akkor kapok tapasztalat pontot ha ölök nem?most kezdte tapasztalatlan vagyok :D"
Nem. Küldetések teljesítéséért (nem mind gyilkolós), zártörésért, hackelésért, talán csapda hatástalanításért is. Felfedezésért szintén. A lényeg, hogy úgy válogasd az eszköztárad, ami illik a karakterhez és a játékstílusodhoz. A karaktered megalkotásánál ezt előre eltervezted valamilyen szinten.
Amarok Tonrar nem tudom miről ír, a játék elején vagy, gyenge vagy mint a harmat és minden megesz, amiről ő ír az majd magasabb szinten értelmezhető.
De a válasz a problémádra egyszerű: maradj az úton mert az biztonságos(abb). Gondolom elindultál a nyíl irányába, fel a temető felé (legalább is az is arrafelé van) azon túl a semmin át a távoli épületromok felé (ez utóbbi lehet hogy tévedés részemről, már régen játszottam). És jöttek óriás skorpiók és cazadorok (óriás rovarok). Ha jobban körülnézel a temetőnél, marha nagy táblák vannak hogy ne menj arra ha kedves az életed.
Normál fokozaton a cazadorok mindig problémát fognak okozni, gyorsak, nagyokat sebeznek, mérgeznek és többen vannak. Érdemes őket elkerülni. Egyébként a rovar a Tarantula hawk wasps (magyarul nem tudom a nevét) mutáns verziója, márpedig ez a rovar a világ egyik legfájdalmasabb csípésével rendelkezik a világon.
Szóval maradj az úton míg meg nem erősödsz, néha jön egy-egy gecko ami az elején kihívás lehet. Jó játékot!
Ja igen, még valami. Hozzájutsz néhány bandita cuccához, csak óvatosan a páncéljuk viselésével, én elkövettem azt a hibát hogy felvettem mert jobb mint a semmi és az első civilizált területen lelőttek a katonák. :)))
"Amarok Tonrar nem tudom miről ír"
Az egyik kedvenc játékomról, amiről annak idején tetemes információmennyiséget gyűjtöttem össze, annyira elvoltam vele. Arról nem tehetek, hogy a kérdező nem figyelt karakteralkotásnál, illetve aki csak lőni próbál mindenre, az nem sokáig jut. A játék elején van pár oktató küldetésnek tekinthető teendő, ha figyelsz és jóban vagy az angollal, akkor megtanít az alapokra. A többi megfigyelés és próbálkozás.
A cazadorokról írtam, hogy mindig veszélyesek maradnak, de a hangjuk elég jellegzetes, illetve ha figyeled, hogy hova mész, mielőtt oda mész, akkor tudni fogsz bánni a helyzettel.
Azt is tanácsoltam, hogy le lehet venni a nehézséget. Könnyebb fokozaton kis túlzással végig lehet lőni magad a térképen, közben kifosztasz minden hullát, hasznosabb páncélért és fegyverért kutatva. Ezt persze nem tanácsolom, mert kiheréli a játékot.
Arra, hogy hogyan kell elkezdeni, a kérdezőnek kell rájönni, a játék ad hozzá segítséget. Én a későbbi veszélyekre hívtam fel a figyelmét, amit már a játék elejétől érdemes megfontolni. A megfelelő fegyver a megfelelő karakternek a megfelelő ellenfélnél szintén a játék elejétől értendő.
Egyéb probléma a válaszommal?
"Szóval maradj az úton míg meg nem erősödsz, néha jön egy-egy gecko ami az elején kihívás lehet. Jó játékot!"
Akkor a lehető legalacsonyabb szinten fog besétálni az összes létező, alacsony szintű karakterek számára halálos helyre.
Kérdező, inkább vadássz kisvadra amíg nem szerzel szinteket, illetve ne csellengj el egy várostól/falutól, amíg ott meg nem valósítottad a lehetőségeidet. Legyen az felszerelés beszerzése, kisebb küldetések elvégzése, felderítés. Mivel azt írtad, hogy nem specializálódtál semmire, az első pár szintlépésnél kapsz elég pontot, hogy érts is valamihez, amivel megvédheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!