Miért nem kapom meg a Steam eredményeket a Fallout New Vegas-ból?
Egyszer kétszer kellet használnom a konzolt mert voltak nagy hibái a játéknak és ezt csak így tudtam meg oldani a hibát.
Hogyan tudom meg csinálni hogy működjön?
A konzolkódok használata kikapcsolja az achievementeket arra a sessionre amíg játszol. Azt írják hogy ki kell teljesen lépned a játékból és újraindítani, ekkor egy új (tiszta, csalásmentes) session indul.
Ha úgy fejeztél be achievementet adó küldetést hogy a konzolhasználat miatt le volt tiltva a feloldás lehetősége, akkor vagy vissza kell töltened egy korábbi mentést és újra megcsinálni, vagy mentés hiányában új játékot kezdeni.
Már egy pár küldetésen túl vagyok és 14-es szintű vagyok így mar egy pár kuldit elbuktam sajna a teljesítményétől.
Újra kezdeni nem akarom mert már 15 óra van a játékmenetben.
Egyébként milyen nagy hibáról van szó? Mert 230 óra alatt egy olyan buggal sem találkoztam ami miatt használni mellett volna bármilyen csalást.
(Csak véletlenszerű összeomlások, be nem töltő mentések és véget nem érő töltőképernyők rontottak a játékélményen, de azokat nem oldja meg a cheat.)
Bugos. A Skyrimben is volt egy ilyen a tolvaj cehnek a barlang rendszerében volt egy kötél csapda ami egyszerűen nem engedett át nem lehet hatástalanítani és mégcsak átsem lehetett rajta menni. Azonis csak az segitett hogy a konzolt hasznaltam.
De már meg sikerült oldanom a vissza toltessel szerencsére én is sok mentést csinálok csak az a rossz szokásom, hogy rámentek a mentésre de volt elég mentésem.
Az ilyen beragad a textúra alá típusú hibáknál általában a grafikus driverrel nem jön ki jól a játék. Frissítsd a drivert vagy próbálj ki egy régebbit.
Régebben a Skyrim elődje a Morrowind volt hírhedten ilyen, bár nálam sosem fordult elő, sokaknál igen. De nálam pl. a Bloodlines volt rossz új driverrel, míg régebbivel kitűnően működött.
Egyebkent a legiót támadjam meg vagy ne?
En nem szivlelem ezt a rabszolga tartosdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!