Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout new vegas. Ez télleg...

Fallout new vegas. Ez télleg ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Valaki aki tudja mikor a leges legelején a játékba kezdek egy faluba vagy városba pár házzal odáig minden rendben de utána jesszusom. Mindenhol vagy oriás skorpiók,vagy szárnyasok,amiket nemlehet megölni(nagyon nehezen). Ugyhogy vagy megkell őket kerülni,amit már mindenfele próbáltam vagy a városba van olyan fegyver. De egy lány adott fegyvert azis egy 0. Ugyhogy valaki aki tudja.

2017. máj. 27. 20:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az útnál próbáltam kapásbol két szárbyas rámjödt azse vált be. Majd megnêzem a nehészségi szintet leveszem úgy hogy megy. És már azt a kezdő falut kifosztottam úgy de csak pár gyenge fegyvert találtam amik nem gyengék de egyszerűen nemhatnak a szörnyekre.
2017. máj. 29. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig az úton tuti nincsenek. Út alatt az országutat értem, töredezett betonút, rajta néhány gyenge powder gang tag akik alig várják hogy beléd köthessenek és miután lemészároltad őket felmarkolhasd a náluk lévő - játék elején még sok pénzt jelentő - felszerelést.
2017. máj. 29. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt nemértem.ott az útnál EGYSZER jó nehezen elbirtam menni balra és ott voltak sátorok és halott emberek .elöször senkise volt kifosztottam mindent annyi fegyom volt.utána megöltek a sáskák. De nemtudom hogy azok pedig gyengék.csak pont. És ugye elmentettem a sátraknál a páját és egy hiba miadt vagy nemtudom ugye load-ba vissza mentem a sátorhoz és kb 6 szárnyas várt. Ugyhogy ujra kezdtem meg minden. Ez volt más nem. Fe azis lehet hogx easybe nincsenek a fö uton normálba meg igen?
2017. máj. 29. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Én normálban nyomtam. A cazadorok leginkább csak elhagyott területen vannak, utak mentén a kezdőhelyen tuti nincsenek. Egyébként ezek a helyek főleg a túl veszélyes szörnyek miatt elhagyatottak.

Az út amiről írok a kezdő kisváros mellett van, mikor a csajjal lövöd a gekkókat a vízcsapnál, ott vagytok az út mellett. Az az út egy jókora kerülővel vezet a következő helyre amit el kell érned. Azért van a kerülő, mert egyenesen átvágva mindenféle skorpiók és cazadorok, halálkarmok állják az utadat.

Az úton találkozol néhány powder gang taggal, balra egy repülő meg egy viskó, jobbra hegyek. Az út elvezet a következő városba ami messziről látszik mert egy nagy vidámparki hullámvasút maradványainak ad otthont.

Itt egy videó az odajutásról:

https://www.youtube.com/watch?v=KAJ4-03Bz84

2017. máj. 29. 22:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Fuhh én gekko nyirásrol nem tudok odamegyek a nőhök adja a fegyvert dumálok vele egy keveset és ennyi.
2017. máj. 30. 06:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de nyilvánvalóan a kérdező olyan helyre kóborolt, amerre nem kellett volna. A sztorit követve Goodsprings-től Primm felé indulva az aszfalt úton, Niptont érintve lehet kerülni Novac felé (vagy Hidden Valley irányába átvágni a hegyeken). A kérdező leírása szerint ő Quarry Junction irányába keveredett el és valahol a Re Rock Canyon felé vezető hátsó kanyon környékén kóborolhatott, még az is lehet, hogy valahogy elkeveredett a Remnants Bunkertől délkeletre lévő területre. Művészet ennyire eltévedni.
2020. ápr. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!