Mit nézzek TheVR-tól?
Figyelt kérdés
szóval régen nem tetszett, de igy 2-3 évvel később nagyon megszerettem de annyi tartalmat összehoztak már én meg pár videót láttam, meg pár streamet, szeretném a legfontosabb,legjobb videókat pótolni, szerintetek mit kéne?:) rövidebb videókra gondolok, mert az ilyen 3órásakat kb 3napra lebontva tudom megnézni:)2017. máj. 27. 20:46
21/28 anonim válasza:
Utolso:100%-ban hasznos válaszokat adsz?Egy igazi ritkaság vagy:D
22/28 anonim válasza:
#21: Vagy csak ma regisztrált...
23/28 anonim válasza:
Nem ma regisztráltam! ;) Általában nem a fitymaméretekről kérdezősködöm vagy adokat válaszokat...
24/28 anonim válasza:
Hát hogyne, azért zuhantál le 90%-ra. Lehet nem ma regisztráltál, hanem évekkel ezelőtt, csak nem írtál semmit. :D
Nem baj, ez az oldal így működik, mindenki így kezdte. Semmi értelme százalékokat nézni, mert irreleváns és idióták határozzák meg az értékét. Gondolhatod hány VR rajongó jött most ide lenyomkodni téged, meg mindenkit. Na ennyit érnek a százalékok...
25/28 anonim válasza:
Én vagyok a hibás,azért százalékolták le mert megemlítettem hogy a 100% ritkaság erre:DElfelejtettem hogy a sok hülye ilyenkor általában mindent el akar b*szni.
26/28 anonim válasza:
Nem számít, két kérdéssel odébb is lehúzták volna, ha meglátják, hogy 100%-on van, valaki csak azért lenyomja pirossal.
27/28 anonim válasza:
elrontottátok a statomat :D Hát nagyon szépen köszönöm nektek... most megyek és donatelek egyet a vr-osoknak mert rászorulnak
28/28 anonim válasza:
De addig donatelj amíg meg nem köszönik fél órán keresztül és nem részletezik, hogy téged mennyire kedvelnek, szeretnek, és hogy érted csinálják az egészet, miattad vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!