Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit nézzek TheVR-tól?

Mit nézzek TheVR-tól?

Figyelt kérdés
szóval régen nem tetszett, de igy 2-3 évvel később nagyon megszerettem de annyi tartalmat összehoztak már én meg pár videót láttam, meg pár streamet, szeretném a legfontosabb,legjobb videókat pótolni, szerintetek mit kéne?:) rövidebb videókra gondolok, mert az ilyen 3órásakat kb 3napra lebontva tudom megnézni:)
2017. máj. 27. 20:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

A vr tényleg nem nomrális,nyaliznak jobbra balra a nézőknek hogy hogy imádják őket,aztán végigkáromkodnak egy fél órát,majd dől a bevétel és ők persze mindent új dolgokra meg fwjlesztésekre költenek:D:D

Fogadok hogy a debreceni prostik 80% ismeri ezt a két barmot met arra verik a pénzt a fejlesztéseket meg megkapják ingyen cégektől,a sok barom meg isteníti őket:D

Congratulation!

2017. máj. 28. 18:43
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Pedig pont régen ért valamit a csatornájuk, mára pedig egy médiaku rva celeb szar lett az egész. Ha érdekel akkor a régi videóikat nézd meg. Egyébként meg semmivel se különbek mint akármelyik videós, csak ők jobban megfogták a marketing részét. Amit nem volt nehéz, mert tanulták, a többi videós meg nem.
2017. jún. 5. 10:36
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Mindenképp a twitch előtti videók közül valamit(until dawn,evil within,uncharted 4,heavy rain stb).Akkor még ért valamit a csatorna.Most már sajnos a 2-3 ezer fős twitches s*ggnyalók meg donatelők a fontosak,a youtube-os több százezres rajongói tábor akik miatt lettek valakik meg lényegében levannak sz*rva.
2017. jún. 5. 12:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
#13: Egy barátom nem volt rest összeszámolni: a Conan Exiles Twitch streamjük alatt több, mint 300.000 forintot szedtek össze, a youtube-os Mass Effect Andromeda alatt meg 40 ezret. Te melyiket futtatnád jobban?
2017. jún. 5. 13:34
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Tudjuk, hogy pénzről szól csak akkor nem kell a pofánkba hazudni és azt mondani nem építik le a YT-ot, hanem megmondani hogy ez az új irányuk és a régi életüket lezárják. Mi pedig szépen lelépünk. Nem, ők végig kamuztak majd fél év vergődés után magunktól húztunk el, mikor rádöbbentünk mi van. És szóvá tettük, akkor pedig még nekik állt feljebb és annyit reagáltak rá leszarják a károgókat. Akkor kapják be, erre mást nem lehet mondani.
2017. jún. 5. 14:14
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

Igen úgy van ahogy a 15-s mondja. Az a legrosszabb hogy hazudnak megállás nélkül.Nem képesek bevallani hogy hello ne várjatok youtube-on mínőségi dolgokat mert a twitchből dől a lé így ott maradunk.Mondogatták hogy nem változik semmi,nem kell aggódni.Francokat.

Akkor se örülnék de elfogadnám a döntésüket.Így ez az állapot viszont finoman szólva is undorító. Egészen múlt hétig kitartottam hogy hátha lesz valami haladás e téren.De nem lett,végigjátszásokat vagy nem fejezik be vagy 2 hetente jön egy rész stb és ezt teljesen normálisnak tartják még mindig.Ha meg ezt szóvá teszed valamelyik videó alatt rögtön jön a kis "wearethevr" Józsika meg Pannika habzó szájjal és a halálodat kívánják. Így nagy nehezen levettem a feliratkozást arról a csatornáról amit már 2014 óta szinte folyamatosan néztem és szerettem.

2017. jún. 5. 14:58
 17/28 anonim ***** válasza:
Én direkt nem iratkozok fel 10 E + feliratkozású csatornára, mert azok már a pénzre mennek, és nem a tartalomra.
2017. jún. 5. 15:10
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Én pont fordítva vagyok a Thevr-el. Régen néztem őket és most nem. Ezért csak a régiek közül tudok mondani valamit. Amikor indie vr játékokat mutattak (és akkor még tényleg vr csatorna volt - ma már csak a nevük vr) abból az időszakból érdemes keresni tartalmat tőlük. Vannak érdekes indie vr játékok amiket teszteltek.

Kérdező kérdezted: "inkább nézzem a retekklubot?"

Nem azt mondom hogy vegyél rólam példát de se tévét nem nézek se igazán youtubeot se. Na jó néha youtubeot de csak ha valami hasznosat keresek vagy ha a háttérbe kell zene akkor elindítok egy live music csatornát.

Miért van ez? Mert rájöttem hogy a youtube ugyanaz a mocsár mint a jó öreg tévé. Csak a youtube trendi és a youtubosok elmondják százszor hogy ők különben (de ez egyszerűen nem igaz).

Hogy én mit csinálok? Szórakozás gyanánt elsősorban filmeket nézek. Klasszikusokat és újabbakat. Vannak rosszak és jók amikből tényleg tanulhatsz valamit. Már iszonyatos mennyiségű filmet láttam. Ha nincs film ötletem akkor sorozatokat nézek vagy újranézek egy filmet. Hazamész suliból/munkából és kicsapod valamelyik klasszikust a bazi nagy lcd tévére. Magad mellé kóla és pattogatott kukorica. Na ezt a hangulatot nem fogja tudni soha egy "csináld magad" youtube csatorna se produkálni. Kb egy életre elég film mennyiség létezik az interneten. Ha filmötlet sincs és sorozat se akkor ott vannak a könyvek. Az interneten is elérhető elég sok és akkor nem kell az ósdi papír alapút lapozgatni (bár én nem vetem meg) ha valakinek az ciki lenne. A lényeg hogy ne hülyüljetek már el!

2017. jún. 15. 17:36
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Az utolsónak igaza van, ugyanez elmondható a hasonló kategóriájú oldalakról is, ahol csak elbutul az ember a sok hülye miatt. Messze nem kell menni, ez a hely se egy intelligenciaparadicsom. Egyre kevesebbet is jövök ide fel, mert 10 kérdés után már valaki leszól, amivel nem is lenne gond, csak az a baj köztudottan hülyeséggel. És hiába bizonyítják akár többen is, akkor is leszólás lesz, mindenáron a saját hülyeségét erőltetik sokan, csakhogy nekik legyen igazuk. Még akkor is, ha tuják rossz amit írnak.
2017. jún. 19. 08:48
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan ezt a véleményt osztom mint a felettem levők. Pénz,pénz pénz... a marketing gépezet pörög ezerrel. "ti vagytok a legjobbak ezt és ezt is miattatok értetek csináljuk"... "lényegében ezt nektek vettük" ... ezen mondjuk behalok amikor olvasom :D

Egyébként a helyzet Zsozénál is ugyan ez. Amióta rájött hogy mennyit szakíthat le egy-egy stream alkalmával, szarik a youtube-os videókra. Csak a CSGO,Szerencsekerék stb.. azoknál legnagyobb a nézettség, ott dől a lé. Unalmas, szánalmas, és átlátszó amit ezek művelnek.

2017. jún. 20. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!