Alapvetően igen. Van videójuk, amiket nem nézek meg és ennyi, egyszerűen nem érdekelnek, max elindítom, belepörgetek párat és kinyomom. Viszont vannak számomra is érdekes videóik (like nálam ált nem szokott elmaradni az olyan videóknál ami tetszik)
Tehát igen, szeretem. Próbálnak mindenkinek az igényeit kielégíteni, sok videót is töltenek fel (mellette dolgoznak!!), sok időt töltenek a videózással. Azért fel kell venni, megvágni, feltölteni, stb - aki már csinált hasonlót az tudja, hogy nem 5 perc...
Előttem szólóknak, akik szerint a pénz miatt csinálják:
lehet úgy van, de én nem sajnálom tőlük, megdolgoztak érte; egy műsorvezetőtől miért nem sajnálod tőlük meg igen?
---
Azokat a videókat sem feltétlen azért nem nézem, mert rossz. Pl. itt az utolsó előtti videójuk a Doom - játszani szeretnék vele és emiatt szándékosan nem nézem meg őket. És még vannak ilyen játékok. De a rage gameket se nagyon szoktam, csak bele-bele nézegetek, az a baj hogy 1 idő után unalmasabbak, persze van aki szereti nézni, ahogy szenvednek és akár 24/24 azt nézni :)
Összefoglalva, összességében azért szeretem, mert: minőségi videók, sok számomra érdekes tartalmat töltenek fel (tech csatornájukra is), gyakran megnevettetnek - kell még más???
Egyébként pedig az nem stúdió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!