Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti szeretitek a TheVR-t?

Ti szeretitek a TheVR-t?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 22:49
1 2 3 4 5
 21/50 Gauldoth ***** válasza:
81%
Én válogatok a videóik közül. Az olyan játékokat szeretem megnézni náluk, amik a történetre fektetik a hangsúlyt. Amik nem, vagy csak kis mértékben függnek az ügyességüktől. Őszintén, nem is nagyon értem, hogy egyes játékok (Pl. Dark souls) miért olyan nézett. Azt kéne néznem, hogy ő hogyan kaszabol? Na mind1, a lényeg, hogy én a jó történetű játékokat szeretem megnézni. + A horrorokat, olyat úgy sem játszanék otthon. És persze a rage-game-ek. Cat Mario az Isten :D
2016. jún. 1. 06:50
 22/50 anonim ***** válasza:
47%

-Mi szeretjük őket, Jani?

-Ja.

2016. jún. 1. 18:16
 23/50 A kérdező kommentje:

#20-21: Pacsi 👋

#22: Jani más beállítottságú mint Pisti. Ez mindenhol meglátszik, PlayIT-en is. De ő is jófej.

2016. jún. 1. 20:45
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért olyan kijelentéseket ne írjunk már, miszerint ugyanolyanok, mint voltak. Egyáltalán nem igaz ez már. Még mikor elkezdték ezt az egészet megnéztem pár videójukat, az tetszett is. Azonban mostanra már árnyékuk önmaguknak. Az ilyen tipikus PewDiePie lett Pisti részéről az egész gameplay csatoran: előre kitalált poénok, előre megrendezett jelenetekkel. Ma már inkább csak a Tech csatornájukat nézem, de ahogy írták az is már pusztán egy teleshop csatorna.
2016. jún. 2. 12:47
 25/50 anonim ***** válasza:

#22 vagyok. Én is szeretem őket, mindkét csatornájukat nézem. Teljesen más személyiség mindkettő, de ez így van jól, kiegészítik egymást.

Bocs a fenti tréfáért! :)

Talán Pisti kicsit jobban előtérben van, mint Jani, de ez még belefér.

https://www.youtube.com/watch?v=6Nyo2KB5Jec

2016. jún. 2. 12:48
 26/50 anonim ***** válasza:
45%
Nem a legtökéletesebb, de a sok szemét ma menőnek tartott YT csatorna közül ők még egész jók legalább.
2016. jún. 13. 18:28
 27/50 anonim ***** válasza:
53%
Igen.Szeretem a TheVR-t.
2016. júl. 13. 22:36
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon ízetlenek. :/
2016. júl. 18. 08:52
 29/50 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Megvezetik az embereket, lényegében azt a korosztályt, amelyiket meg lehet. A gyerekeket.

Amatőr szórakozásnak indult, láttam egy régebbi videójukat. De idővel észrevették a csatornában rejlő lehetőséget és elkezdték tudatosan építeni és terjeszteni a csatornát.

Miközben már az első sikerekkor azt mondták álszerényen, hogy nem tudják, hogyan törtek fel. De tudták, tudatos marketinggel és a külföldi csatornáktól átvett példákkal. Biztos, hogy észrevették, hogy a rage, az őrjöngés, az obszcenitás vonzza a gyerekeket.

Folyamatosan mantrálják a szlogent, hogy nem magukért csinálják, hanem a nézőkért. Ez álszentség, egy nagy bullshit. Azért csinálják, mert havi 1 millió bevételt hoz + építi az egót a népszerűség (egyes embereknél így van).

A nézettségért a korábban utált focival is milyen jól megbarátkoztak. Azért vannak régebbi népszerűbb YT-osok is akik nem szeretik a focit és nincs is ilyen témájú videójuk, ők kitartottak az elveik mellett, nem krrrvultak el úgy, mint a vrosok. Nekik azonnal lettek focis műsoraik. Naná, ez még több nézőt vonz.

Láttam a Q&A videójukat, azt állítják, hogy a nézőik nagy része felnőtt. Nem, a nézők nagy része fiatalkorú, aki a regisztrációnál idősebbnek tünteti fel magát, hogy minden tartalomhoz hozzáférjen.

Reagáltak arra, hogy azzal vádolták őket sokan, hogy káromkodnak (leginkább a nagyobb darab fickó). Az volt a reakciója, hogy beolvasott a kamerába az embereknek, hogy az ő csatornája, ahol azt csinál amit akar. Nem, ez vagy 300 ezer fiatal által nézett csatorna (ami nagy felelősség), amit arra használnak, hogy terjesszék azt a trash stílust, aminek szellemében videóznak. Az nem mentség, hogy a média is a mocskot önti a fiatalok nyakába, ezért ők is.

Azt gondoltam, hogy normálisabbak lesznek, de nem, még ki is kérik maguknak. Ha tényleg ők lennének a nézőkért, akkor változtatnának. De nem, a nézők vannak őértük és kikérik maguknak a kritikákat. A kritizálók meg szemét kis hülyegyerekek a számukra. Nem, a kritizálók a felnőttek, a gyerekek meg mindennemű mérlegelés nélkül átveszik a stílusukat.

Előttem leírták magukat, főleg az utolsó Q&A videóval, de egy ember úgysem számít a 300 ezerből. De nem csak én gondolom ezeket, amiket leírtam.

Le lehet pontozni, köszönöm, nem zavar. Csak őszinte voltam.

2016. júl. 21. 15:10
 30/50 anonim ***** válasza:
65%

Természetesen biztos van tudatos építés, miért ne lenne? Akkor nem lenne fejlődés és szerintem ötleteket elvenni máshonnan és azt jól használni, esetleg továbbfejleszteni nem feltétlen probléma. Igen, kapnak sok eszközt kipróbálásra és azokat bemutatják, biztos van belőlük sok haszon, de számomra egyben érdekes. Főleg ha netán vásárlás előtt állok. Nem érdekel, hogy mennyit keresnek rajta. Egy filmben sem azt nézem, hogy mennyi a bevétele, vagy hogy az adott színész mennyit keres, mert hidegen hagy. Egyszerűen csak nézem, mert élvezem. Sőt örülök, pl. egy sorozat esetében mert akkor megvan a remény a minőség javulására, film folytatásra stb. Akárhogy is nézzük azért időigényes, ami csinálnak. A napi 2 videót felvenni + megvágni. Mellette Pisti dolgozik. + családdal is foglalkozni.

Én azt elhiszem minden ismert videósnak, hogy nem hitték a kezdetben, hogy ennyien nézni fogják őket (főleg aki valóban rég kezdte - nem is volt annyira népszerű a youtube mint ma)

De elég, ha csak megnézed az Éjjel-nappal Budapestet, Valóvilágot és még sorolhatnám ezresével, illetve nem csak ők azok, akik csúnyán beszélnek. Csak menj be egy társaságba, hogy hogyan is beszélnek. Sok ember minden 2. szava a B+; én is szoktam csúnyán beszélni, káromkodni, főleg amikor ideges vagyok. Viszont a hétköznapi beszédemben még sincsenek benne azok a szavak.

Vagy csak nézd meg a legismertebb youtubeost (pewdiepie); az azért nem kevés feliratkozószám és az ő beszéde sem éppen gyerekbarát, pedig biztos sok 16-18 éven aluli nézi.

Azt nehéz megítélni, hogy valóban miért is csinálják. De én azt mondom, hogy is is. Sok ember hobbiból videózgat, de kicsit térjünk el: fotózgat, vagy pl én ki tudja miért írok éppen neked... semmi hasznom belőle. Viszont az biztos, hogy a nézettség hozza a hasznot és nem a feliratkozószám. A foci hozott nekik hasznot valószínűleg, de én pl. meg se néztem mivel nem érdekel; akit pedig érdekel az élvezetesen nézte végig azokat a videókat. Tehát valamilyen szinten kölcsönös a dolog. A nézőnek és az adott videósnak is jó.

És, amit az előbb írtam az igaz: ami nem tetszik azt nem kell nézni, nem kötelező. Ezelőtt már egyszer kifejtettem, hogy válogatok a videók között, gameplayt kevésbé nézek, mivel játszani szeretnék velük és stb. A szülő hibája is egyben akkor, hogy a gyerek éppen a videójukat nézi (bár nehéz korlátozni) + bizonyos műsorokat és sok-sok olyan játékkal játszanak, ami bőven meglépi a gyerek életkorát (én is játszottam/néztem bár nem hiszem, hogy negatív hatással lett volna rám, de nem biztos hogy másnál is így van) de azért a szülőt sem lehet hibáztatni emiatt 100%-ban. És a VR-t sem, hogy azért ilyenek a "mai fiatalok" Globálisan kéne az egészen világon változnia... esélytelen.

Nézők életkorát tekintve ők a statisztikát mondták, amit ők látnak. Persze a valóság lehet más.

Valamilyen szinten pedig igaza van, valóban az övék és azt csinálnak, ami akarnak és tényleg nem kötelező megnézni. Viszont ezen kívül tényleg semmi más rossz példát nem mutattak. Ha csak a csúnya beszéd lenne a legnagyobb probléma a világban, akkor már kb 99%-ban jobb lenne a világ. Illetve, akárhogy is beszélnek, nem hiszem, hogy miattuk alakult ki sokaknál a csúnya beszéd. Ők pedig azt mondták, hogy ez az egy rossz tulajdonságuk van. Az pedig való igaz, hogy sokkal jobb, mint amit egyéb helyen látni/hallani lehet.

Az pedig egyértelműen pozitívum, hogy befektetnek a videózásba. Jobb kamera, jobb eszközök, stb. Amit pedig nekik marad azt szerintem megérdemlik, nem sajnálom tőlük, de mástól sem.

Bocsi, ha valahol kevésbé jól fejtettem ki, esetleg kevésbé érthetően + ha gondolatismétlések vannak benne. Egy huzamba írtam és nem terveztem meg előre, hogy mit is akarok mondani.

Bárhogy is van, persze tévedhettem és is, amit fent írtam, de te is nézed őket; végignéztél/hallgattál egy 1 órás Q&A-t és akkor miről is beszélünk?

Valamilyen szinten valószínű szeretik csinálni. Én a bevételt pedig nem sajnálom + tényleg kölcsönös. Neked is jó/vagy éppen másnak hogy csinálnak videókat és nekik is.

2016. júl. 21. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!