Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti szeretitek a TheVR-t?

Ti szeretitek a TheVR-t?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 22:49
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%
Nem
2016. máj. 31. 03:10
 12/50 A kérdező kommentje:

#11:

Képzeld nem 11 éves vagyok, komoly dolog az amit önerőből elindítottak és igen szeretnék pénzt belőle és sokan támogatják őket mert ugyanolyan emberek mint amilyenek voltak. Ha te nem nézed ezt semmibe akkor minek vagy itt? Meg te hány éves vagy? Kettővel több mint 11?

2016. máj. 31. 05:50
 13/50 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Szar let's play csatorna az egész. A gamer műfaj legalja és még abból is legfeljebb csak technikailag igényes fajta.
2016. máj. 31. 08:43
 14/50 anonim ***** válasza:
87%
Igen, meg lehet nézni a régi videókat hogy milyen minőségűek és hogy hová fejlődtek maguktól az évek alatt, az meg hogy pénzt is tudnak keresni vele teljesen jogos és érthető, ha valaki egy rakat lóvét meg időt beleöl valamibe akkor elvárhatja hogy egy idő után hozzon is vissza pénzt.
2016. máj. 31. 10:32
 15/50 anonim ***** válasza:
12: Rosszul számoztad :D
2016. máj. 31. 11:04
 16/50 anonim ***** válasza:
67%
19 vagyok,de látom ti még a szorzótáblánál tartotok,nem baj,majd megismered a számokat,meg ha nagyobb leszel,és lesz egy kis eszed,te se tudnak ilyen káráló tökelütött fickók az orrodnál fogva vezetni,én így voltam anno FreddyD-vel,bár ő még mindig jópofa.Amúgy meg magyarázd már meg hogy mi olyan jó bennük,azt hogy minden második reakciójuk a "b*szdm*g",meg"azt a k*rv*"?Tudom hogy ezt is a pénzért csinálják,mert a sok agymosott 10 éves ezt tartja menőnek,de lehetne már újítani...
2016. máj. 31. 11:26
 17/50 anonim ***** válasza:
téged se*
2016. máj. 31. 11:27
 18/50 A kérdező kommentje:
Miért mindenki azt hiszi, hogy azért nézem őket mert csúnyán beszélnek? Egyáltalán nem tartom menőnek a csúnya beszédet. És amugy nem ertem miert mondod hogy 10 éves vagyok amikor elmondtam hogy nem annyi.
2016. máj. 31. 15:28
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Az ne legyen már probléma ha valakinek nem tetszik. Ha az a kérdés hogy nekünk tetszik e a TheVR, akkor arra érkezni fog nemleges válasz is, ha tetszik ha nem.

Nekem kettős érzéseim vannak velük kapcsolatban. Nem nézek gameplay csatornákat, de a tech részlegüket és ezen felül pár videójukat szeretem.. meg nem is.

Az nagyon durván érződik hogy bizonyos dolgokat megjátszanak. Az is nagyon érződik hogy egy "reklámcsatorna". De ettől függetlenül vannak szórakoztató videóik.. Igényesen megcsinálják viszonylag az egészet, csak nagyon nagyon érződik rajtuk hogy nagy a nyomás. Pénzért én is bevállalnám amúgy.

2016. máj. 31. 16:12
 20/50 anonim ***** válasza:
69%

a tech csatornát csak néha nézem, általában a gameplay videókat nézem de csak azokat amik engem is érdekelnek pl a firewatch ilyen volt. a doomnak csak az első részét néztem meg mert meguntam.. a catmario-sat viszont imádom de igazából nem a srácok miatt hanem azért mert szeretem azt a játékot :D engem nem idegel fel, jól kitudok vele kapcsolódni mai napig :)

az hogy káromkodnak engem nem zavar. én se ma kezdtem a vulgáris beszédet. max tanulok 1-2 új kifejezést hogy hogyan lehet valakit melegebb éghajlatra küldeni.

az hogy mennyi mindent bemutatnak az alap illetve a tech csatornán szerintem nagyon jó, sok munkájuk van benne, megérdemlik a pénzt amit ezzel szereznek :)

néha azért én is érzem 1-2 videón (a tech csatornán) hogy ott bizony reklám szag van de hát na, ilyen is kell. amit csinálnak azt jól csinálják.

inkább ez mint egy bebaszós live és társai...

ja és mielőtt bárki belém kötne. 21 vagyok és leszarom ki mit gondol, a válaszom a kérdezőnek ment, nem a többi válaszolónak :D

namaste

2016. jún. 1. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!