Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit nézzek TheVR-tól?

Mit nézzek TheVR-tól?

Figyelt kérdés
szóval régen nem tetszett, de igy 2-3 évvel később nagyon megszerettem de annyi tartalmat összehoztak már én meg pár videót láttam, meg pár streamet, szeretném a legfontosabb,legjobb videókat pótolni, szerintetek mit kéne?:) rövidebb videókra gondolok, mert az ilyen 3órásakat kb 3napra lebontva tudom megnézni:)
2017. máj. 27. 20:46
1 2 3
 1/28 Rsta ***** válasza:
Ami rage.
2017. máj. 27. 20:47
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Sosem értettem, hogy mi értelme van "csakúgy" gameplay videókat nézni... Én max akkor szoktam, ha érdekel egy játék, vagy éppen azzal játszom.
2017. máj. 27. 21:48
 3/28 A kérdező kommentje:

inkább nézzem a retekklubot? :)

egyébként Nessajt követem rajta kivűl, Kon-Trollt és pár Hearthstoneozó külföldi streamert akik youtubera is felteszik utólag a tartalmat

én meg csak hearthstoneal játszom(és gw2-vel)

2017. máj. 27. 21:55
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Csak butító tartalomban tudsz gondolkozni? (bocs, ez magas labda volt) :)
2017. máj. 27. 21:57
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
#2: Nemrég hallgattam egy remek előadást az internetes celebek iránti rajongásról. A doki szerint a lelki bizonytalanságot kompenzálják úgy a rajongók, hogy minél több részletet próbálnak magukévá tenni a követett személy munkásságából. Minél több videóját, megosztását, írását, kommentjét ismeri meg, annál inkább beavatottnak érzi magát egy belső, elit körbe. Az ilyenek szoktak pénzt adományozni élő streamek közben, és ha bemondja VR Pisti, hogy "köszönjük a donate-et, Józsi2005", olyan euforikus öröm vesz erőt rajtuk, mintha személyes barátokká lettek volna. Ez egyszerre érdekes és szomorú. Bele szoktam olvasni néha a Youtube videók alatti kommentekbe: "nincs annál jobb a világon, mint hazajönni, és látni, hogy új videót töltöttetek fel". Uramisten, micsoda nyomorúságos élete lehet az ilyennek?
2017. máj. 27. 22:04
 6/28 A kérdező kommentje:

ti milyen nyomorultak vagyok komolyan :')

engem érdekel a tartalom amit ők csinálnak és ennyi

egyből jön az okoskodás meg az elitizmus de mire? mert heti 4-5 órát a 168ból youtubeal töltök?

ember, gondolkozz már mielőtt elkezdesz pofázni és ami még fontosabb, ezen az oldalon ha kérdezünk, akkor a kérdésre szeretnénk választ kapni, sőt had beszéljek kicsit arról amit te irtál, hogy nekem nyomorult életem van mert jól esik megnézni néha egy-egy videót, tudod mi ennél gázabb? gyakorin osztani az észt kisp*cs

2017. máj. 27. 22:13
 7/28 A kérdező kommentje:
de inkább nem is követem ezt a kérdést tovább:) és higgyetek amit akartok
2017. máj. 27. 22:14
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

5

Ez tényleg érdekes... és szomorú.

Kérdezőnek úgy tűnik betalált.

2017. máj. 27. 22:21
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
#6: Nem rólad volt szó, hanem a rajongókról.
2017. máj. 27. 23:32
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik a kérdező magára vette, ez is sokat elárul.
2017. máj. 28. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!