Megéri megvenni a GTA 5-öt?
A private sessionben nem hiszem hogy megeshet ilyen kivéve ha invitálsz oda egy hackert
A Red Dead Redemptionban is csak úgy lehet normálisan játszani online ha private session-ben vannak
Csak szerintem a private session elveszi az igazi élményt amit az online nyújt.Én sokkal jobban szeretek vadidegenekkel játszani akikről semmit sem tudok,így érdekesebb is a játék
Hát igen, private session kicsit olyan, mintha vennél egy Porsche-t, de állandóan a garázsban tartanád.
Nem tudom mi alapján választanak célpontot az ilyen hacker srácok. Kiválasztanak egy random játékost a mapról és hagy szóljon? Vagy vannak célszemélyek? Pl. magasabb rank = több pénz. Vagy "bosszú" van mögötte? Nem tudom, de az tény, hogy tele van a hivatalos fórum reklamálókkal, hogy feltörték az accountot, stb.
Sajnos még mindig nem annyira biztonságos a GTA online felülete, a GTA IV esetében is tele volt hackerekkel az egész játék, még annyira sem volt biztonságos, mint most.
Igazából csak azért vettem meg mert van kb 10 ember akivel tudunk együtt játszani és privát nekünk bőven elég heistezgetünk stb hülyéskedünk de egyikőnk ma reggel 26-os szintről lett modder miatt lvl 468 írt a supportnak ennyit írtak vissza
We are aware of a new method where cheaters are manipulating the Rank and in-game funds of other players on the previous generation consoles (PS3 and Xbox 360) and PC in GTA Online. We are actively working on a fix for this issue, and may temporarily disable some minor game features while we work on a resolution.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!