Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a GTA 5-öt?

Megéri megvenni a GTA 5-öt?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam arról, hogy onlineban sok a hacker és minket is kibannolhatnak azért mert egy hacker több milliót küld nekünk. Sokan írták ezt steamen is és mivel nem egy olcsó játék nem szeretném, hogy kibannoljanak. És ha onlineban játszanék, akkor is csak private sessionben a barátaimmal akkor is fent áll a veszélye a bannak?

2017. ápr. 12. 14:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De ha private sessionben játszom a haverommal akkor is megeshet ilyen?
2017. ápr. 13. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:

A private sessionben nem hiszem hogy megeshet ilyen kivéve ha invitálsz oda egy hackert

A Red Dead Redemptionban is csak úgy lehet normálisan játszani online ha private session-ben vannak

Csak szerintem a private session elveszi az igazi élményt amit az online nyújt.Én sokkal jobban szeretek vadidegenekkel játszani akikről semmit sem tudok,így érdekesebb is a játék

2017. ápr. 13. 15:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát igen, private session kicsit olyan, mintha vennél egy Porsche-t, de állandóan a garázsban tartanád.

Nem tudom mi alapján választanak célpontot az ilyen hacker srácok. Kiválasztanak egy random játékost a mapról és hagy szóljon? Vagy vannak célszemélyek? Pl. magasabb rank = több pénz. Vagy "bosszú" van mögötte? Nem tudom, de az tény, hogy tele van a hivatalos fórum reklamálókkal, hogy feltörték az accountot, stb.

Sajnos még mindig nem annyira biztonságos a GTA online felülete, a GTA IV esetében is tele volt hackerekkel az egész játék, még annyira sem volt biztonságos, mint most.

2017. ápr. 13. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért hasonlítjuk a GTA San Andreast az 5-höz,mert ez az egyetlen amelyik valamennyire a közelébe érhet, főleg az azonos környezet és a megjelenés előtti hype miatt.
2017. ápr. 13. 21:19
 15/20 Brandon41 ***** válasza:
Szerintem megéri megvenni, nekem nagyon tetszik.
2017. ápr. 16. 12:22
 16/20 Brandon41 ***** válasza:
#2 az hogy valaki ilyen szinten egy játéknak a függője lesz az erősen ember függő. Erről nem a játék tehet.
2017. ápr. 16. 12:23
 17/20 A kérdező kommentje:

Igazából csak azért vettem meg mert van kb 10 ember akivel tudunk együtt játszani és privát nekünk bőven elég heistezgetünk stb hülyéskedünk de egyikőnk ma reggel 26-os szintről lett modder miatt lvl 468 írt a supportnak ennyit írtak vissza

We are aware of a new method where cheaters are manipulating the Rank and in-game funds of other players on the previous generation consoles (PS3 and Xbox 360) and PC in GTA Online. We are actively working on a fix for this issue, and may temporarily disable some minor game features while we work on a resolution.

2017. ápr. 16. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért szerintem az kicsit ciki, hogy a készítők egy ilyen körbejárható felületen valós pénzt mernek elkérni. Shark Cash Cardsra gondolok, hogy valós pénzért cserébe játékbeli pénzt kapsz. Én biztos nem vennék egyet sem mindaddig, amíg ennyi hacker van meg egyéb rosszakaró.
2017. ápr. 16. 23:53
 19/20 anonim válasza:
Nem akarok bunkoskodni de mi az hogy GTA online? Kifejtené valaki mit is jelent? Én ps4-hez vettem GTA 5 cdt.
2017. jún. 14. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:
A GTA V Online módja.
2017. jún. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!