Megéri megvenni a Battlefield 1-et?
Ha minden kieget megveszel hozzá, akkor jó, de cserébe fizetsz vagy 150 eurót és még jönnek újabb kiegek, amiket megint meg kell venni.
Ár/értékben semmiképp nem éri meg. Multija elég jó, bár ez ízlés kérdése is.
Jelenlegi árát nem éri meg, prémiummal együtt is csak nagyon jó áron.
Kevés a tartalom. BF4ben nem számoltam,de szerintem vagy 10x több unlockolható cucc van mint itt. Hangulata tényleg nagyon jó és élvezetes játék,de 2017-ben már kevés csak az hogy hangulatos a játék. Nincs miért játszani,nincs mit megkapni. BF4-ben 140-es szintű vagyok és még mindig nincs meg minden skin,fegyverkiegészítő,stb. Eddig minden BF-et megvettem az 1942 óta, és ez volt az egyík közülk amelyiket hamar ott is hagytam,a Hardline után.
Jelenlegi állapotában elég kevés,hátha a DLC-k segítenek rajta,és akkor már megéri majd megvenni.
Sajnos nálam így nem fért fel a legjobbak közé, pedig én már nagyon vártam a Hardline után egy igazi BF-et. De majd meglássuk mi lesz a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!