Megéri megvenni a GTA 5-öt?
Én csak egyszer vittem át a játékot,nem visz rá a lélek hogy mégegyszer neki álljak játszani.Valahogy nincs meg az a feelingje mint a GTA San Andreasnak amit már vagy milliószor átvittem és a mai napig szoktam játszani vele annak ellenére hogy már eléggé régi játék. A GTA V mellett az online módot lehetne felhozni pozitívumként mert az nagyon jó lett csak egy a bökkenő: A töltési idő több mint a játékidő. Tehát ez azt jelenti hogy többet kell várnod a töltésre mint amennyi időt játszol
Persze ha free roam-ban maradsz állandóan az más de ha a játékmódok között átakarsz lépni akkor bizony arra várnod kell nem is keveset.Érdekes a GTA 4-ben valahogyan megtudták oldani azt hogy ne legyen ennyi töltési idő...
Én régi motorosként írom hogy ha nem vagy különösebben GTA fan akkor nem éri megvenni.Én szeretem a GTA-t de mégse jött be a játék,nem valami nagy szám
#3 igenigenigenigen. Szinte 100%-ban megegyezik a véleményem. San Andreas messze hangulatosabb volt. Valahogy annyira lélektelen és nyers a story mode mint a legtöbb mai játékban.
#2 Ennyi erővel az egész videójáték-piac becsődölne. Hülye volt, ez van, minket meg nem érdekel.
@zsofi 1295
Ezt a butaságot már komolyan...
Azért mert ismertél valakit, aki függő lett a játéktól és elcseszte a tanulmányait, akkor senki ne vegye meg, mert mindenki így fog járni? Ne viccelj már.
Köszönöm a válaszokat nagy gta fan vagyok Online miatt szeretném megvenni leginkább mert sok barátom játszik vele.
De szerintem megfogom venni.
Jó a játék, bár nekem az online rész nem nagyon jött be. Talán mert nincsenek ismerőseim, a random játékosok meg általában kretének, vagy bénák. Tehát amikor Lamar ELSŐ küldetését három estén keresztül próbáltam megcsinálni, mert valaki mindig elbénázott valamit a csapatból, akkor kezdtem érezni, hogy lehet nem az online lesz a kedvencem a GTA V-ben.
A San Andreashoz hasonlítani nem tudom mennyire lehet, nekem is nagy kedvencem, de a GTA V után nekem kissé üres a játék. A vegetáció, a miliő, a részletek, kidolgozottság sokkal jobb a GTA V-ben, mondjuk ez nem meglepő. A GTA San Andreas világa ehhez képest karcsúcska. Változatos az is, ez sem kérdés, meg sokat dob a 3 város (szemben a GTA V 1 városával), de mégis, érezni már azért, hogy sok víz lefolyt a Dunán azóta.
A történet lehet jobb a San Andreasban, szerteágazóbb, érdekesebb. A GTA V története sem rossz, bár kissé felületesebb, olyan Hálivúdos'. Van a "nyugalmazott", bujkáló ex rossz fiú, van a flúgos, aki teng leng a sivatagban, és van a gettóból feltörekvő valaki. És ők hárman találkoznak, aztán elkezdenek ide oda dolgozni, hogy ne bukjanak le, de ők is jól járjanak, csinálják a kis bizniszüket, stb stb.
Szerintem jó vétel a játék, többször is végig lehet vinni, de valahol egyetértek azzal, hogy nem érzed azt utána, hogy gyerünk játsszuk végig még egyszer. Én kétszer vittem végig, elkezdtem harmadszor, aztán úgy maradt. Mondjuk a San Andreast sem vittem végig szerintem többször mint három alkalom.
Valakinek a GTA V jön be jobban, valakinek meg a San Andreas. De az, hogy a GTA SA egyöntetűen jobb lenne, az szerintem nem igaz.
És ami kimaradt a GTA V-ből, azt a lelkes modderek megoldják. Mindenki tudja jól, hogy igazából a modok tartják életben a GTA játékokat.
Gondolom sokan azért csalódtak a GTA V-ben, mert sok volt az elvárás a fejekben, aztán nem azt az elképzelést kapták, mint amiről ők álmodtak, és akkor már nem is olyan jó játék. Én is meglepődtem, hogy csak 1 nagyváros van, de igazából senki sem mondta, hogy lesz több nagyváros, és senki sem mondta, hogy egy San Andreas kettőt csinálnak.
Én sem értem miért emlegetik egy lapon a két játékot, mert igazából semmi közük egymáshoz, alig alig van 1-2 utalás a San Andreasra. Max annyi a közös, hogy mind a kettő Los Santosban és vonzáskörében játszódik.
Ennyit az Online-ról, csávónak szép lassan elfogy a pénze, jobb felső sarokban lehet látni. Tegnap előtti videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!