Milyen lett a For Honor, megéri megvenni? Aki már játszik vele, mi a véleménye róla?
open betan probaltam, causalba nem nagy élmény. Én töröltem 4 óra játék után, annyi időt meg nem akarok bele tenni, amennyitől sikerélményem lenne.
Manapság minden AAA cím annyiba kerül.
Van hangulata, meg nagyon jól néz ki, de ennyi.
Az irányítás kontrollerrel is és billentyűzettel is borzalmas, talán még az Assassins Creednél is rosszabb. Van hogy nem bírja követni a reflexeid, és hiába nyomod be időben az iránygombot, egyszerűen nem védi ki, nem ér oda a mechanizmus, ahogy te azt lenyomod. Kontrolleren folyamatosan rajta kell tartanod az ujjad az analógon, és így nem tudsz az X gombra és a B-re koncentrálni, ami abszolút végzetes, és átállítani se lehet a gombokat.
Billentyűzettel a védekezés váltása valami elképesztően kellemetlen érzés, ide oda pattog az egész, volt hogy már lehúztam majdnem az egeret az asztalról...
A Single Player egy sima skirmish mód kevés sztorival, a multi csak a harcból áll (azaz, a harcrendszeren kívül abszolút semmit nem tartalmaz a játék, és a komplexitása ellenére nagyon kevés mozdulat van karakterenként).
Én megkaptam ingyen, és nem akarom hogy a fiókomon legyen, pedig a sztorit kivittem nehéz fokozaton, de annyi apró, de irritáló hibája van, hogy kb. 15 perc bőven elég belőle, és inkább átmegyek valami normális játékra, ami azt csinálja, amit nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!