Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen lett a For Honor,...

Milyen lett a For Honor, megéri megvenni? Aki már játszik vele, mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Azért a 18-19 ezer Ft nem kevés érte, hogy pár hét után megunja az ember, mert mégsem jön be neki.

2017. febr. 19. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

open betan probaltam, causalba nem nagy élmény. Én töröltem 4 óra játék után, annyi időt meg nem akarok bele tenni, amennyitől sikerélményem lenne.

Manapság minden AAA cím annyiba kerül.

2017. febr. 19. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Dögunalmas.
2017. febr. 19. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, látványban is szép, az animációk jók, játékmenettel sincs bajom. Viszont béna vagyok benne ezért nem vettem meg :). 18 ezret tényleg nem ér. Egyébként open bétát kipróbálhattad volna, semmit nem változott ahhoz képest a teljes játék.
2017. febr. 19. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon drága a tartalomhoz képest amit kínál.
2017. febr. 20. 07:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van hangulata, meg nagyon jól néz ki, de ennyi.

Az irányítás kontrollerrel is és billentyűzettel is borzalmas, talán még az Assassins Creednél is rosszabb. Van hogy nem bírja követni a reflexeid, és hiába nyomod be időben az iránygombot, egyszerűen nem védi ki, nem ér oda a mechanizmus, ahogy te azt lenyomod. Kontrolleren folyamatosan rajta kell tartanod az ujjad az analógon, és így nem tudsz az X gombra és a B-re koncentrálni, ami abszolút végzetes, és átállítani se lehet a gombokat.

Billentyűzettel a védekezés váltása valami elképesztően kellemetlen érzés, ide oda pattog az egész, volt hogy már lehúztam majdnem az egeret az asztalról...

A Single Player egy sima skirmish mód kevés sztorival, a multi csak a harcból áll (azaz, a harcrendszeren kívül abszolút semmit nem tartalmaz a játék, és a komplexitása ellenére nagyon kevés mozdulat van karakterenként).

Én megkaptam ingyen, és nem akarom hogy a fiókomon legyen, pedig a sztorit kivittem nehéz fokozaton, de annyi apró, de irritáló hibája van, hogy kb. 15 perc bőven elég belőle, és inkább átmegyek valami normális játékra, ami azt csinálja, amit nyomok.

2017. febr. 20. 08:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! Sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Pedig eleinte jónak ígérkezett, legalábbis nekem tetszett az ötlet.
2017. febr. 20. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Twitchen néztem róla tegnap streamet. Az egyik srác az totál ki volt akadva a játékra, azt mondta 2v2-ben volt olyan, hogy 3 játékost dobott csak be és botot se rakott be mellé, a karakterek sokszor bugosak tudnak lenni (Shugoki bug), a játékmenet totál káoszba tud átcsapni, lényegében félkész játék szerintük, még 1 évet várni kellett volna vele és megcsinálni és akkor megérné az árát, de állításuk szerint így 10 ezret se ér meg.
2017. febr. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!