Szerintetek ezzel a konfiggal hogy menne a mass effect andromeda?
Figyelt kérdés
i5-3570
8 gb ram
gtx 750 ti
2017. márc. 27. 19:29
1/8 anonim válasza:
Valahogy biztos, de a videokártya komoly palacknyak lesz.
2/8 LeonScottKennedy válasza:
1080p60fps-ben ne reménykedj, de valahogy elmenne az biztos.
3/8 anonim válasza:
na mivel az eddigi válaszok építű jellegűek voltak és komoly képet adtak mire számíts itt egy videó Santiago mestertől
https://www.youtube.com/watch?v=w7W_kOPLxFU
a csalóka itt az, hogy ő egy i7-es procit butított vissza i3-as szintűre, illetve a vga-t is szerintem overclock tuningolta, de 720p medium beállításokkal, szerintem élvezhetően fog menni
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2017. márc. 27. 19:44
5/8 anonim válasza:
Tudom nem feltétlen ilyen választ vársz, de fizess elő 1 havi origin access-re ami kb 1200-1300 ft és 10 órán keresztül játszhatsz a játékkal, akkor meg tudod nézni, hogy hogyan fut. Aztán ha akadna, vagy nem úgy fut ahogy te szeretnéd akkor legalább mégsem dobtál ki 16 ezret és még játszhatsz is jópár másik játékkal 1 hónapig.
6/8 anonim válasza:
az EA Acess valóban nagyon megéri, olyanokat is kipróbálhatsz mint a Dragon Age Inquisition vagy a BF1
7/8 anonim válasza:
nekem egy radeon 7950 van ami kicsit jobb mint a gtx 750Ti, de meglepődtem hogy a játék 1080p medium-low beállításokkal milyen jól fut
szóval nagy gondok szerintem nalad se lesznek, 720p-nél biztos nem
8/8 anonim válasza:
menni fog kompromisszumokkal (1080p medium-low beállításokkal, árnyékok alacsonyra vagy nagyon alacsonyra állítva, víz effektek is levéve, de egyébként nem lesz gond sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!