Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-bab miért sírnak sokan a...

LoL-bab miért sírnak sokan a tank Meta miatt még most is?

Figyelt kérdés
Jelenleg High elo metában erősnek számít Shen és Nautilus, esetleg Poppy vagy a nerf utáni Maokai de ők már inkább "second tier". Ezen kívül ott van Renekton, Camille, Rumble, Gp esetleg Jayce is (bár őt gyakrabban játszák miden). Tehát már topon se csak tankokat játszanak, ami egyébként már egész régóta így van. Ezen kívül a Jungle is tele van most Carry hősökkel, vagy bruiserekkel. Szerintem azzal, hogy van 2-3 erős tank is nincs semmi gond. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk plat alatti Solo Q-ban eleve alig játszanak tankokat... szerintem ezen a tipikus Zed main vérpistikék hisztiznek akik egyszer találkoztak egy feedelt Mundo-val és nem fér bele a fejükbe, hogy ez hogy lehetséges xd

2017. márc. 12. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Azért mert ha nincs valami olyan champetek akinek télnyleges sebzése van vagy halálossága akkor beszoptátok :D

Meg az a legjobb,amikor 5/5 aps vagy ads champetek van

2017. márc. 13. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell figyelni a picknél a csapat összeállítást.

Amúgy az tényleg vicces, hogy tank meta miatt megy a hiszti, amikor már baromi régen assassin meta van inkább. Meg amúgy is bőven vannak más gondok a játékkal, mint a meta, amik miatt nincs olyan orbitális hiszti.

2017. márc. 13. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

de azt mindenki elfelejtni. hogy 1-2 tank kivételével mindegyik csak csapatban ér bármit is

ha meg van az ellenfélnél egy vayne vagy twitch, quinn vagy jhin egyik tank se fog semmit se érni annyira szánalmas dmg-t osztanak ezek az adc-k

2017. márc. 13. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én inkább sírok az assasinok miatt :D

Egyébként szerintem Nautilus talán az egyetlen olyan tank, aki ellen néha lehetetlen mit kezdeni.

2017. márc. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!