Geometry Dash -al sokan szeretnek játszani?
Figyelt kérdés
Én függő vagyok... A Deadlockedet eddig 83% ig vittem ki, és eddig nem találkoztam olyannal aki ezzel játszana. Ha te is játszol vele esetleg, légyszives írd le az eddigi rekordodat.2017. márc. 11. 12:47
1/9 anonim válasza:
Én szinte csak azzal játszom, szerintem elég sokan vannak, csak hát a többség az vagy nem költ játékokra, vagy nem ilyenre.
2/9 anonim válasza:
Persze! Nekem már van 36 demonom és a deadlocked is meg van már! Ha bejelölnél akkor a nevem Laca6709 :D
3/9 anonim válasza:
83 Demon
25000 valamennyi stars
Bloodbath kész
Bloodlust 83%
Supersonic kész
Deadlocked kész
És most éppen csinálok egy insane demont
:3
4/9 viktornagy2 válasza:
A legnehezebb pálya amit eddig kivittem az a clubstep :c
5/9 anonim válasza:
Én is mindig azzal játszok, de a clutterfunk-nál elakadtam, egyszerűen nem tudom megcsinálni :(
6/9 anonim válasza:
Acheron 100%
Bloodlust 100%
Sw infinity 100%
Tartarus 100%
Arcturus 100%
Ne vegyél komolyan
7/9 anonim válasza:
É n mrpig34 vagyok 15 demon kész van és nagyon szeretem
8/9 viktornagy2 válasza:
2021 óta kivittem az összes pályát 3 coin-ra, plusz még pár easy demont. Éppen a nexus-t akarom kivinni.
9/9 anonim válasza:
8 nekem a célom a játékban, hogy a zodiac extreme demont megcsináljam vagy a tartarust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!