Mi a jó a WoW-ban? Sokan mit szeretnek benne?
Sokat hallottam már róla,de még sosem próbáltam. Eddig csak a Warcraft-tel játszottam,de most egyre inkább felkeltette az érdeklődésem a WoW,mert sokan dícsérik és nagyon nagy rajongótábora van.
Érdemes el kezdeni? Tudom,hogy vannak ingyenes törtszerverei,de én az eredetire akarok előfizetni. Aki játszik vele,mit szeret benne?
Érdemes. Azért szeretik ennyien, mert kb bármit csinálhatsz. Itt van endgame nem úgy, mint a többi MMO. Folyamat jön az új content, mindig van mit csinálni. Ráadásul itt az egyik legjobb PVE. De ha nem is akar valaki PVE-ben itemeket farmolni az csinálhat bármi mást. Mountokat gyűjthet, achivmenteket vadászhat, goldot farmolhat, van jó pár féle PvP, pet battleket játszhat.
Max lvl-en nem ér véget a játék. Jönnek a world questek, az artifact pontok gyűjtése( ezzel fejleszted a végső fegyvered), class hall missiók, a classod sztorija stb. Mindig van mit csinálni, soha sem áll meg.
Ha nem játszol nagyon sokat akkor még simán a PVE-vel sem éred el a content végét, de már jön az új.
Szerintem akkor éri meg, ha játszol havi 30 órát minimum, így kicsit több, mint 100ft-ért szórakoztat el a játék óránként, ami azért manapság nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!