League of Legends /Lol/ nevű játékban miért hazudnak sokan a rangjukat illetően?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8476466-..
#17 ; #19
Ez a velemenyem arról ami a fejedbe összejött.
Heló!
Mindenkinek megvan rá az oka, nem lehet általánosítani, hogy ezért meg azért.
Sokaknak például nem csak az az egy accjuk van. Például nekem se. Megkaptam haverom accját, ami 2 évig silverben volt, most az új seasonban mind flexben, mind duo-ban platba vittem. Nyilván nem fogom beírkodni, hogy hiába mutatja ezt meg azt az acc,m eg a programok, marhára nem egy silver/gold skilles ember használja az accountot, hanem plat/dia szintű.
Egyébként az sokkal fontosabb, hogy a rank meg értékelés nem számít valami sokat. Játszottam olyan ex mester osztályos ellen, aki előző seasonban ott volt, hogy silverben az átlag között lenne a helye, de olyan Gankplank palyerrel is összeakadtam, aki mesteri szinten hordózott és kezelte a hősét, aztán csak gold 4-5 volt, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!