Mit gondoltok a Resident evil 7-ről? Nem hajaz kicsit a Silent hill féle elmebetegségre kicsit?
Viszonylag keveset játszottam a régi klasszikusokkal, nem kifejezetten lehet RE-rajongónak sem mondani, de azért leírom a véleményem.
Szerintem azért bőven ott van a régi játékok (RE1-2) feelingje benne.
Játékmenet terén a ritkán fellelhető lőszer, gyógynövények és egyebek nagyon az első két részre hajaznak. Nincs mit pazarolni, nem lőhetsz mindenkit péppé, mert nincs elég cuccod hozzá, így marad a félve bújkálás. A harcok sem zombidarálós ostromok, hanem kihívást jelentenek, mint anno. (A bossok viszont szerintem el lettek túlozva.) Ugye a RE-nek sose az volt a lényege, hogy mész és zombikat gyilkolgatsz.
A sztori nem közvetlenül kapcsolódik ugyan, kissé mellékvágányra szökött a dolog ebből a szempontból, de kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből.
Úgy gondolom, így is a RE-sorozat egyik legjobban sikerült darabjának mondható. Nem baj, hogy kísérletezgetnek az újdonságokkal. Az utóbbi években volt pár first-person horror, amik felkapottak lettek, talán ezért is döntött a Capcom a belső nézet mellett, de ez egyáltalán nem rossz. És ettől nem lesz ugyanaz a játék, mint 23 másik, nagyobb vagy indie horror cím.
Nos én 1-től 6-ig szinte mindegyik résszel játszottam
Bár a 7tel még nem alkalmam nyomni, de pár óra betekintés megvan YouTubeon a játék különböző pontjaiba
És őszintén szólva egyszer nem jutott eszembe a egyik Silent Hill, de a Silent Hills sem
Főleg a Resident Evil 1 jutott eszembe a látottak során, de a monumentálisabb boss harcoknál a későbbi részek (4-5) is felderengett
És ez az új szerintem a változásaival jót tesz a sorozatnak, szerintem a 4 volt a legjobb igaz, és az 5 sem értem miért kap annyi hideget mert co-op játékok közül szerintem az egyik legjobb és leghangulatosabb, de amilyen vacak volt a Resident Evil 6 és a két Revelations, hát azok után semmit se vártam ettől a résztől ezért nagyon kellemes meglepetés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!