Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintem a Microsoft megásta...

Szerintem a Microsoft megásta az XBOX sírját. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2013-ban a Playstation 4 nagyon elhúzott az XBOX ONE előtt eladások tekintetében, ami egyrészt a Microsoft rossz kommunikációjának köszönhető. A kinect miatt (amit eredetileg hozzá akartak csomagolni minden xbox-hoz), csonkítani kellett az XBOX hardveréből (hogy eladható áron legyen). Így az XBOX gyengébb harwarrel került piacra.

Nemrég hallottam a hírt, hogy az XBOX exclusive játékok meg fognak jelenni pc-re is.

A kérdés az, hogy mostantól miért akarna bárki XBOX-ot venni? Csak szerintem volt ez rossz húzás a Microsoft részéről?

2016. nov. 6. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az vesz Xbox-ot aki nem akar PC-n jàtszani, de érdeklik a rá megjelenő exkluzív címek. Nekem pl. van olyan ismerősöm akinek van PS4-e és Xbox One-ja, mert számára a számítógép csak munkaeszköz. Illetve sokan azért veszik, mert olcsó, már 70 ezerért is lehet kapni újat, egy PC ami hozza azt a minőséget pedig 120-140 körül mozog, de ez a nagyon minimum ár. Nállam biztos kimarad így az Xbox, mert PC-n játszom, az a fő platformom, max egy PS4 amin gondolkodom, jövő év vége felé, addigra talán mégjobban lemegy az ára.
2016. nov. 6. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is ezt a Micro vissza kommunikálta a Scorpio bejelntése idelyén, hogy lesznek exkluzívok.

Amúgy nálam a fő platform a pc és meg van az üsszes last gen. De majd a következő konzolom biztos xbox one lesz, mert sokkal jobban szeretem a kontrollert, a másik pedig a visszafele kompatibilitás. Sony csinálhat akármennyi exkluzívot, azt számomra nem lehet ütni, hogy a last gen játékok is futnak. A Halo-k, Sunset overdrive, Rare replay Forza horizon 2 ezek nem jelentek meg másra, csak Xbox one-ra. Meg amúgy is tök mindegy, hogy pc-n vagy xboxon játszol, mert mind a kettő a Microsoft-é, tehát mindenképp az ő platformját erősíted.

2016. nov. 6. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Én megmondom őszintén, hogy számomre teljesen fölösleges volt venni egy xbox one-t. Fő platformom a pc, egy elég erős pc, vettem egy xbox one-t kb. egy fél éve, eddig 5x ha használtam, de lehet sokat mondok...
2016. nov. 6. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálta az biztos mert ezzel átengedte az első helyet a Sonynak, de amúgy érdemes tudni, hogy még mindig jobban fogy mindkét gyártó gépe mint az előző generációban pár év után. Ott nagyon lassan vettek gépet az emberek, most meg tízmilliók vettek már PSt vagy Xboxot.
2016. nov. 7. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!