Szerintem a Microsoft megásta az XBOX sírját. Ti mit gondoltok erről?
2013-ban a Playstation 4 nagyon elhúzott az XBOX ONE előtt eladások tekintetében, ami egyrészt a Microsoft rossz kommunikációjának köszönhető. A kinect miatt (amit eredetileg hozzá akartak csomagolni minden xbox-hoz), csonkítani kellett az XBOX hardveréből (hogy eladható áron legyen). Így az XBOX gyengébb harwarrel került piacra.
Nemrég hallottam a hírt, hogy az XBOX exclusive játékok meg fognak jelenni pc-re is.
A kérdés az, hogy mostantól miért akarna bárki XBOX-ot venni? Csak szerintem volt ez rossz húzás a Microsoft részéről?
Először is ezt a Micro vissza kommunikálta a Scorpio bejelntése idelyén, hogy lesznek exkluzívok.
Amúgy nálam a fő platform a pc és meg van az üsszes last gen. De majd a következő konzolom biztos xbox one lesz, mert sokkal jobban szeretem a kontrollert, a másik pedig a visszafele kompatibilitás. Sony csinálhat akármennyi exkluzívot, azt számomra nem lehet ütni, hogy a last gen játékok is futnak. A Halo-k, Sunset overdrive, Rare replay Forza horizon 2 ezek nem jelentek meg másra, csak Xbox one-ra. Meg amúgy is tök mindegy, hogy pc-n vagy xboxon játszol, mert mind a kettő a Microsoft-é, tehát mindenképp az ő platformját erősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!