Van egy minecraftos elméletem. Mit gondoltok róla? Többi lent
Figyelt kérdés
Szerintem a wither valahogy kapcsolatban áll herobrine-al. Mindkettő nagyon extrém, alig legyőzhető és a szemük is fehér. Vagy lehet, hogy ugyan az a kettő, csak az alakjukban meg néhány dologban térnek el? Mit gondoltok?2016. okt. 31. 22:10
1/7 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy kéne már neked egy nő, de nagyon.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es, miért kéne nekem nő, ha én is az vagyok? Nem csak fiúk minecraftoznak. És amúgy elég dilis ötleteim szoktak lenni, most hogy ezt nézem kicsit ez is az lett xd
2016. nov. 1. 09:41
4/7 anonim válasza:
Ugyan már, mindenki tudja, hogy az interneten nincsenek lányok!
5/7 anonim válasza:
TUDOM HOGY TE VAGY AZ, CSABIKA!!!
6/7 anonim válasza:
Marha nehéz legyőzni, ha belenyomod netherben a felső bedrockba egy dugattyúval...
7/7 anonim válasza:
Mivel Herobrine csak modokban van, így nem hinném, hogy bármiféle összefüggés is lenne a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!