Herobrine egy démon? Vagy mi akkor, ha nem az?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy egy 9 évesek által kitalált nem létező dolog, mert ezt tudom.
Hanem hogy pl melyik fajba tartozik, vagy űrlény-e, meg ilyesmik.
Tudom, elég furcsa vagyok hogy ilyen hülyeségeket kérdezek :D
2017. jan. 30. 20:11
3/10 anonim válasza:
Egy player aki admin és szétkúr mindent. Így jó?
5/10 anonim válasza:
Herobrine csak egy legenda! (ha nem hiszed írd be a youtube-ba, hogy:3 ismert legenda a minecraft-ban, VAGY minden amit a minecraftos legendákról tudni kell )
6/10 A kérdező kommentje:
5-ös, tudom, hogy nem létezik. A kérdésben is leírtam... (egyébként ha létezne, 6 év minecraftozás alatt biztosan találkoztam volna vele)
2017. febr. 8. 16:57
7/10 anonim válasza:
Elvileg nagyon régi verziókban benne volt
8/10 anonim válasza:
Elvileg, egy kitaláció az egész. Sztem nem lehet ezt megtudni, de ha nagyon erdekel írj a Mojang-nak
9/10 anonim válasza:
Szerintem Herobrine egy "megmentő" vagy egy hős és Entity 303 a rossz, a Story szerintem az hogy: Kiválasztotta Notch hogy Steve legyen Herobrine és győzze le Entity 303-at
10/10 scout9 válasza:
Herobrine egy legenda. Egy entititás ami nem létezik.
Moddal le tudod idézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!