Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mit csinálnátok, ha éjszaka...

Ti mit csinálnátok, ha éjszaka sétálnátok az utcán, és hirtelen ott lenne Herobrine? (a valóságban)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen idióta kérdést még nem láttatok és hogy a minecraftban sincs benne Herobrine, de érdekel mit reagálnátok erre :D

2016. nov. 25. 22:40
 1/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Megmutatnám neki ezt az oldalt, hogy hányan emlegetik, és megbeszélném vele, hogy azokat keresse fel.
2016. nov. 25. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Mármint ha egy pixeles, dobozfejű ember jönne velem szembe? Röhögnék. Persze én felnőtt férfi vagyok, de már hat évesen sem féltem filmektől, játékoktól, mert tudtam, hogy nem valóságosak.
2016. nov. 25. 23:00
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem úgy, hogy kockaember, hanem rendes ember
2016. nov. 26. 12:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha egy kockaember jönne velem szemben akkor én is elterülnék a földön a röhögéstől
2016. nov. 26. 12:58
 5/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem tartom magam ijedős embernek, de ha egy normális, emberhez hasonló alak jönne felém, az nem igazán hatna meg, ellenben ha kockákból lenne összerakva, az azért meglepne.
2016. nov. 26. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
[link] Erre gondolsz? Mert ha ez félelmetes, akkor valószinűleg még nem láttál normális horror filmet.
2016. nov. 26. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Személyesen ismerek több gyereket (tanár vagyok), akik amióta hallottak erről a Herobrine-baromságról, nem mernek Minecrafttal játszani, mert hátha megjelenik előttük Herobrine, és akkor ők meghalnak.
2016. nov. 26. 17:46
 8/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Ez egy túltáplált programozó, akinek kötőhártya gyulladása van?
2016. nov. 26. 17:46
 9/9 scout9 ***** válasza:
Én azt csinálnám, hogy megmutatom neki, hogy törölték a világból.
2020. jan. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!