Ti mit csinálnátok, ha éjszaka sétálnátok az utcán, és hirtelen ott lenne Herobrine? (a valóságban)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen idióta kérdést még nem láttatok és hogy a minecraftban sincs benne Herobrine, de érdekel mit reagálnátok erre :D2016. nov. 25. 22:40
1/9 Amarok Tonrar válasza:
Megmutatnám neki ezt az oldalt, hogy hányan emlegetik, és megbeszélném vele, hogy azokat keresse fel.
2/9 anonim válasza:
Mármint ha egy pixeles, dobozfejű ember jönne velem szembe? Röhögnék. Persze én felnőtt férfi vagyok, de már hat évesen sem féltem filmektől, játékoktól, mert tudtam, hogy nem valóságosak.
3/9 A kérdező kommentje:
De nem úgy, hogy kockaember, hanem rendes ember
2016. nov. 26. 12:54
4/9 A kérdező kommentje:
Ha egy kockaember jönne velem szemben akkor én is elterülnék a földön a röhögéstől
2016. nov. 26. 12:58
5/9 Amarok Tonrar válasza:
Nem tartom magam ijedős embernek, de ha egy normális, emberhez hasonló alak jönne felém, az nem igazán hatna meg, ellenben ha kockákból lenne összerakva, az azért meglepne.
6/9 anonim válasza:
[link] Erre gondolsz? Mert ha ez félelmetes, akkor valószinűleg még nem láttál normális horror filmet.
7/9 anonim válasza:
#6: Személyesen ismerek több gyereket (tanár vagyok), akik amióta hallottak erről a Herobrine-baromságról, nem mernek Minecrafttal játszani, mert hátha megjelenik előttük Herobrine, és akkor ők meghalnak.
8/9 Amarok Tonrar válasza:
Ez egy túltáplált programozó, akinek kötőhártya gyulladása van?
9/9 scout9 válasza:
Én azt csinálnám, hogy megmutatom neki, hogy törölték a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!