Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A minecraftban miért retteg...

A minecraftban miért retteg szinte mindenki Herobrine-tól?

Figyelt kérdés
Néztem videókat ahol állítólag látták (tudom, hogy nincs benne a minecraftban, de kíváncsi voltam a reakciójukra), és mindegyikben úgy elkezdtek sikítozni mint valami egér xD Miért rettegnek tőle ennyire? Szerintem nem olyan ilyesztő..

2016. nov. 9. 20:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy a fiúk ijedősebbek mint a lányok? O.o (én lány vagyok)
2016. nov. 9. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki? Mármint az összes 10 éves? Vagy az idősebbek, akik csak figyelmet akarnak kapni? Senki sem retteg tőle...
2016. nov. 9. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A 10 évesek rettegnek csak szerintem. Az idősebb videósok a nézetségért. Erre jó példa Futura Hardcore sorozata, amiben 9daveed és HillarX játsza el Herobrine t és Entity 303 at(Ezt persze a nezők nagyrésze nem tudja). Ezt a sorozatot a nézők kb fele csak Herobrine és Entity miatt nézik.
2016. nov. 10. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából tudtommal még senki sem találkozott vele, de állítólag Herobrine képességei felülmúlnak minden elképzelést. Az, hogy ki hogy reagál rá, az mindenkinek a maga ügye, van, aki beleéli magát a játékba, de Herobrine különlegességét a titokzatossága adja. A jelenlegi körülbelül a harmadik verziófrissítés, amikor kiírják, hogy Herobrine removed, azaz el lett távolítva a játékból. Mivel a legközelebbi frissítésnél vélhetően ugyanúgy benne lesz, ez arra utal, hogy akárhányszor eltávolítják, újra megjelenik. Persze gondolom, ez is csak placebo. Mellesleg a reakciókról annyit, hogy néztem egy angol nyelvű videót, ahol (nem tudtam eldönteni, hogy fiú, vagy lány) a srác 3 perc alatt talál gyémántot és úgy örül neki, hogy üvöltözik és olyan izgatott lesz, hogy mondja, hogy remeg a keze, meg a hangja is olyan, mint aki kísértetet látott... nem is tudtam tovább nézni a videót, annyira idegesítően túlzásba viszi. Nagyon gáz... ráadásul elkezdi kőcsákánnyal kiásni. -.-
2016. nov. 10. 22:26
 5/6 anonim válasza:
Valaki lefényképezett egyszer egy skinbugos zombit kitette a netre Herobrine néven letörölték megint kitette megcsinálták párszor és azóta szokás beleírni a frissítésekbe hogy kiszedték Herobrine-t.
2016. nov. 14. 20:19
 6/6 scout9 ***** válasza:

1.: Azért mert meghalnak a Minecraftban.

2.:Mert olyan legendák vannak róla, hogy az emberek be*osnak.

3.:Reflex

2020. jan. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!