1/7 anonim válasza:
max a krumpli szintű PC-vel rendelkező, alphában játszó játékosok, mikor kitöltött a chunk és oda visszamenve ott maradt a steve textúra.
Szóval ideje lenne ezt a balf**zságot befejezni végre.
2/7 anonim válasza:
Én valamilyen szinten láttam, érdekes volt. Barátom játéka crashelt, kidobta őt a szerverről, de a karaktere ott maradt. Aztán belépett és kettő volt belőle.
3/7 anonim válasza:
Nem letezik herobrine! De a modot le lehet tolteni :D
4/7 anonim válasza:
Létezik. Minecraft 1.8-ban command blockal lehet megidézni. Diamond minecart készített erről videót.
5/7 anonim válasza:
Létezik. Minecraft 1.8-ban command blockal lehet megidézni. Diamond minecart készített erről videót. Ha akarod nézz utána
6/7 anonim válasza:
5. válaszoló, te beteg vagy? Csak MODDAL lehet herobrinet idézni, anélkül NEM.
7/7 scout9 válasza:
Command Blockal is le lehet idézni. Én is láttam videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!