Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell minecraftban a...

Player589 kérdése:

Hogyan kell minecraftban a fejemre mondjuk egy üvegblockot rakni?

Figyelt kérdés
Tudom , a tököt fel lehet rakni , de mi van akkor , ha egy követ kell odarakni??

2016. jún. 10. 18:11
 1/7 remo03 válasza:
/head
2016. jún. 11. 06:25
 2/7 M.Réka29 válasza:
/Head de ez csak akkor mukodik ha olyan szeron vagy vagy ha van rangod akarmien de en a zsirkirajt ajanlom az a leg normalisabb szerintem
2016. jún. 11. 07:25
 3/7 Withermc666 válasza:
/ head igazuk van defa ként nem működik és általában mester gaming-hez hasonló szervereken használható. Én különben az Elit rangot ajánlom de úgyis minden működik csak $ba kerül.
2016. jún. 12. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Elvileg ez a dolog Egyjátékos módban is működik valamilyen paranccsal/commanddal.

Egy youtube videón láttam régebben, de a commandra már nem emlékszek sajnos.

2016. jún. 14. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

/replaceitem entity [Név] slot.armor.head [ID]

1.8

2016. jún. 16. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Elit, Zsírkirály???

Komolyan, miért hiszitek azt hogy csak Mestermc-van. Nem mindenki játszik azzal a szerverrel. Más szervereken is a head parancs mert elvileg az essentials-ba van beleépitve és szinte minden szerveren van mert az egyik legfontosabb plugin

2016. jún. 16. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Staffixnak köszönöm az egészet , és igaza van , mert a MesterMC NAGYON bugos . A Youtube nevem ezért nem Player589 MMC hanem Player589 EC
2016. jún. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!