Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-Herobrine Létezik?

Minecraft-Herobrine Létezik?

Figyelt kérdés

Sok érv és ellenérv van, szerintem létezik. Múltkor egy bányában olyan hangot hallottam, mintha valaki egy zenedobozon játszana. Nagyon megijedtem, felmentem a felszínre és kitöröltem a világot :D valaki meg tudná ezt nekem magyarázni? Tudom, milyenek az *ambient sound*-ok, ez 100% hogy nem az volt, mert az összes ilyen barlang sound-ot meghallgattam, és sehol nem találtam.

Szerintetek létezik? Tudom, hogy valamelyik verzióban benne volt, de notch "kitörölte" mert sokan megijedtek tőle...

Minden verzióban ki van írva, hogy kitörölte, DE! Hogy lehet azt kitörölni, ami nem is létezik/nincs is benne? Ha pedig ki is törölte, nem lett volna elég egyszer?

Tudom hogy Notch is tagadja, de beszélni mindenki tud... Kíváncsi lennék a véleményeitekre, tapasztalataitokra! :P (pocket edition, 0.16.2-ről beszéltem)

2016. nov. 20. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy egy kockafejű pixelfigurától rettegsz?
2016. nov. 20. 09:32
 2/7 A kérdező kommentje:
XD nem rettegek tőle egyáltalán, csupán leköt a története, rejtélyessége :D
2016. nov. 20. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:

#2: Azt írtad: "Nagyon megijedtem, felmentem a felszínre és kitöröltem a világot."

Ha nem félsz tőle, akkor miért ijedtél meg, és miért törölted ki? Nehogy kijöjjön a játékból, és legyilkoljon?

2016. nov. 20. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Sose volt bent, ha akarod pluginnal berakod és kész.

Egyébként meg nem tűnt fel hogy minden hírnél + jel van, míg Herobrinénél mindig - ? Ebből kifolyólag logikai sorrendet nézve negáció érvényes, vagyis ha azt írja - Herobrine removed valójában berakták a játékba.

Ha meg ennyire fosol egy játéktól, akkor ne játssz vele. Mondjuk szívesen megnézném a reakcióidat egy Dead Space 3 alatt :D

2016. nov. 20. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem félek tőle :D az ijedtség ès a félelem általában nem ugyan az, + csak véleményeket kértem, és nem kioktatást...
2016. nov. 20. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Herobrine soha nem létezik és soha nem is létezett. A Minecraft forráskódja nem tartalmaz semmilyen entitást ami Herobrinera vonatkozna, ha egy kicsit értesz a programozáshoz, saját magad is megnézheted.

Ha nem vetted meg, és ingyen töltötted le valahonnét, vagy véletlenül valami vírust letölthettél, akkor létezhet, ugyanis az nem garantáltan az eredeti, hanem lehet egy modolt Minecraft is.

2016. nov. 23. 17:22
 7/7 anonim válasza:
#4 Pedig a minecraft 1.0.0 ban benne van
2021. jan. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!