Ez herobrine volt?
minecraft 1.8 ban csináltam a ládáim fölé táblával hogy.:szerszámok ijesmik és elmentem bányászni és sokáig ugy 2 oráig viszamentem és a táblán ezt irta ki: szerszomok
NULL
és mindegyiknél és kimentem az ajton és egy sima kő ami van bányába nem kibányászott ot volt de föltudtam szedni
Herobrine egy bug volt még alpha-ban, mikor a krumplival hajtott gépek még az akkori gyenge kis programhoz is nagyon kevesek voltak.
Ha kimentél egy chunkból, néha ott maradt a Steve karaktered kinézete/formája, de át tudtál rajta sétálni, nem lehetett megütni stb. De ez csak egy HIBA volt.
Értem én, hogy gyökér, életképtelen 10 évesként nincs jobb témád, de ne itt terjeszd már a marhaságaidat, ha tudnád használni a keresőt az oldalon (bár gondolom gőzöd sincs, hol van az), kb 10 millió ilyen kérdés van és nagyon unalmas mindig leírni ugyan azt újra és újra újra az olyan szánalmas alakok miatt, mint te.
Dehogy volt bug.
Ezt creepypastának hívják: közönséges 'kitaláció'.
SOHA nem volt se bug, se valóság, CSAK egy 'vicc'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!