Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez herobrine volt?

Ez herobrine volt?

Figyelt kérdés

minecraft 1.8 ban csináltam a ládáim fölé táblával hogy.:szerszámok ijesmik és elmentem bányászni és sokáig ugy 2 oráig viszamentem és a táblán ezt irta ki: szerszomok

NULL

és mindegyiknél és kimentem az ajton és egy sima kő ami van bányába nem kibányászott ot volt de föltudtam szedni

2016. júl. 12. 18:47
 1/8 A kérdező kommentje:
szerszámok*
2016. júl. 12. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel az csak egy kitaláció, így nem, nem ő volt...
2016. júl. 12. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Felejtsétek már el ezt a híróbrájn-marhaságot! A haverom kisfia már nem mer Minecraftozni, mert attól retteg, hogy megjelenik Herobrine, és megöli. Mármint nem a karakterét, hanem őt magát. Mire jó ezeket a baromságokat terjeszteni?
2016. júl. 12. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Herobrine egy bug volt még alpha-ban, mikor a krumplival hajtott gépek még az akkori gyenge kis programhoz is nagyon kevesek voltak.

Ha kimentél egy chunkból, néha ott maradt a Steve karaktered kinézete/formája, de át tudtál rajta sétálni, nem lehetett megütni stb. De ez csak egy HIBA volt.

Értem én, hogy gyökér, életképtelen 10 évesként nincs jobb témád, de ne itt terjeszd már a marhaságaidat, ha tudnád használni a keresőt az oldalon (bár gondolom gőzöd sincs, hol van az), kb 10 millió ilyen kérdés van és nagyon unalmas mindig leírni ugyan azt újra és újra újra az olyan szánalmas alakok miatt, mint te.

2016. júl. 12. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogy volt bug.

Ezt creepypastának hívják: közönséges 'kitaláció'.

SOHA nem volt se bug, se valóság, CSAK egy 'vicc'

2016. júl. 13. 11:02
 6/8 anonim válasza:
Minek kell itt a nulla helyesírásoddal kamuzni? Herobrine NEM létezik. Hányszor kell még leírnom ezt a mondatot?!
2016. júl. 14. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Herobrine 1.8-ban csak modban van! hagyjuk már, ennek a fele sem igaz! csak egy régi hiba, mára meg már csak egy ijesztgetés. Herobrine annyi köze van a Minecrafthoz, hogy benne van a történetében.
2016. júl. 14. 18:56
 8/8 Lord Kobak válasza:
Én meg régen mindig azt méztem, hogy mivel tudom megidézni (command, mod).
2016. júl. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!